Тренінг «Industry 4.0: від розмов до дій». Як стати конкурентоспроможним у цифровому світі?

Флаер сайт

11-13 грудня Центр інформаційної підтримки бізнесу, заснований на базі Запорізької торгово-промислової палати, запрошує керівників та менеджерів підприємств МСБ стати учасниками тренінгу «Industry 4.0: від розмов до дій». Освітній захід відбудеться за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business.

Стрімкий розвиток цифрової економіки змінює світ. З одного боку, це серйозний виклик, з іншого – нові можливості та переваги для бізнесу.

Мета тренінгу - сформувати у керівників та спеціалістів українських підприємств стратегічне бачення драйверів, можливостей і викликів четвертої промислової революції, усвідомлення ними необхідності здійснення змін на своїх підприємствах.

Важливий аспект: завдяки впровадженню цифрової економіки малий та середній бізнес отримав недосяжну раніше можливість бути глобальним та все відчутніше впливає на світову економіку. Ця тенденція відкриває нові перспективи і для розвитку українського малого та середнього бізнесу. Адже українські компанії можуть інтегруватися до міжнародних мереж доданої вартості, що деякі з них вже успішно реалізують. Це – шлях до зростання експорту та виробництва продукції з більшою доданою вартістю.

Під час тренінгу учасники опанують вміння та навички:

• аналізу та оцінки впливу трендів Industry 4.0 (технологічних, управлінських, комунікаційних та ін.) на галузь та підприємство;
  • аналізу змін у поведінці та очікуваннях клієнтів та споживачів під впливом трендів четвертої промислової революції;
  • оцінки готовності власного підприємства до здійснення змін для подальшої роботи в умовах Industry 4.0;
  • підготовки дорожньої карти цифрової трансформації підприємства;
  • розробки та оновлення стратегій розвитку підприємств у відповідності до можливостей і викликів Industry 4.0;
  • розробки та трансформації бізнес-моделей у відповідності до можливостей і викликів Industry 4.0;
  • формування профілю компетенцій управлінського персоналу “Менеджер 4.0”.

Практична цінність тренінгу полягає в тому, що учасники зможуть:

• оцінити реальний вплив Industry 4.0 на їх підприємства та ринки, де вони працюють;
  • прийняти рішення щодо необхідності та ступеня терміновості здійснення відповідних змін на підприємстві;
  • визначити конкретні напрямки та зміст необхідних змін та оцінити реалістичність їх здійснення;
  • сформувати оновлене стратегічне бачення розвитку підприємства та бізнесу;
  • сформулювати стратегічні завдання підприємства щодо збереження та розвитку людського капіталу;
  • розробити інноваційну бізнес-модель роботи підприємства або удосконалити існуючу;
  • здійснити практичні кроки у напрямку налагодження співробітництва з зарубіжними і вітчизняними партнерами у сфері розробки і впровадження проектів Industry 4.0;
  • інтегруватися до міжнародних програм та платформ, що підтримують співпрацю підприємств у розвитку та впровадженні інновацій Industry 4.0.

Учасники зможуть одразу після тренінгу застосувати у своїй роботі:

• навички аналізу та оцінки впливу трендів Industry 4.0 на підприємство та галузь;
  • навички створення дорожньої карти цифрової трансформації підприємства;
  • практичний алгоритм формування оновленого стратегічного бачення;
  • практичний підхід до розробки та вдосконалення бізнес-моделей ;
  • практичний підхід до формування профілю компетенцій управлінського персоналу “Менеджер 4.0”.

Познайомтеся зі своїми тренерами

Клисенко

Євген Клісенко, експерт проекту GIZ “Fit for Partnership with Germany”, співзасновник Української партнерської платформи “The Bright Side of Ukraine”

Алешко

Олександр Алєшко, співзасновник Української партнерської платформи “The Bright Side of Ukraine”

Для участі у тренінгу необхідно заповнити онлайн-заявку за посиланням https://form.jotformeu.com/83312528331349 не пізніше 07 грудня 2018 року.

РЕЄСТРАЦІЯ

Вартість участі у тренінгу складає 3000 гривень за 1 учасника; у вартість навчання входять друковані навчальні матеріали, а також легкі сніданки, кава-паузи, обіди. Курс викладається українською та російською мовами.

Поспішайте реєструватися, адже кількість місць обмежена. За додатковою інформацією звертайтеся електронною поштою Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.  або за телефоном +38 061 233-11-72.

200x150