Металургійний комбінат «Запоріжсталь» відзначає 85-річний ювілей

zaporizhstal panorama prevМеталургійний комбінат «Запоріжсталь», одне з провідних підприємств України, член Запорізької ТПП з 1966 року відзначає 85-річний ювілей від дня заснування. За значний внесок у розвиток економіки регіону, багаторічну плідну співпрацю із Запорізькою торгово-промисловою палатою та з нагоди ювілею «Запоріжсталь» відзначено почесною нагородою Запорізької ТПП «Меркурій».

Сьогодні - це підприємство з повним металургійним циклом, яке займає лідируючі позиції з виробництва сталі в Україні, а також податковим відрахуванням. Комбінат стабільно працює, розвивається і продовжує модернізацію з використанням найсучасніших, прогресивних та відповідних всім світовим стандартам природоохоронних технологій.

Продукція комбінату широко відома та користується попитом на внутрішньому та зовнішніх ринках.

«Запоріжсталь» - приклад у реалізації програм модернізації виробництва, енергоефективних та екологічних проектів, дотриманні принципів корпоративної соціальної відповідальності.

Приємно, що прагнення до розвитку виробництва, вдосконалення технологічних та виробничих процесів служать на благо запорізьких родин, нашого міста і всієї України!

Від імені президії Запорізької торгово-промислової палати щиро вітаємо керівництво та колектив комбінату з визначною ювілейною датою! Впевнені, що добрі справи, довіра та взаєморозуміння і надалі будуть основою нашого співробітництва!

200x150