На фестивалі "StartUp Fest" у ВЦ «Козак-Палац» презентують бізнес-ідеї

1130 листопада у виставковому центрі «Козак-Палац» урочисто відкрився фестиваль бізнес-ідей «StartUp Fest». Захід для розвитку стартап-руху та популяризації підприємницької діяльності організований за ініціативи Запорізької міської ради та Запорізької торгово-промислової палати.
У програмі – виставка та конкурс стартап-проектів, тренінги та майстер-класи. Всі заходи покликані допомогти майбутнім підприємцям зробити вірні кроки на шляху від ідеї – до власного бізнесу.
Фестиваль стартував інтерактивною лекцією «10 кроків успішного стартапера». Про власні сторії успіху розповідають Роман Кравченко, засновник лабораторії IoT Hub, Андрій Карп’юк, Юлія Павленко, керівник «E-Export School» від Укрпошти, засновник стартапу «BIOsens», Андрій Зінченко, координатор проектів ГО «Green Cubator», Єгор Кургузов, компанія Concepter.
На виставці представлені діючі стартапи, бізнес-інкубатори на базі вищих навчальних закладів, інші об’єкти інфраструктури, що створюють умови для зародження бізнесу, – коворкінги, антикафе, фінансові заклади. Окремий розділ виставки присвячений міжнародним проектам ЄБРР, ПРОМІС, Erasmus, EEN – на стендах можна буде отримати консультацію та інформацію про програми підтримки підприємців-початківців, діючого МСБ.
До участі у конкурсі стартап-проектів надійшло понад 50 заявок від учасників із Запоріжжя, Києва, Кривого Рогу, Мелітополя, Одеси. Це ідеї для бізнесу у сфері АПК, переробки продукції, бджільництва, дизайну, смарт-технологій, туризму, оздоровлення та багато інших.
Від презентації проектів – до консультацій
Після презентації власних проектів на всіх учасники конкурсу стартапів спільно з експертами працюватимуть над їх вдосконаленням, отримають фахові поради та консультації.
Окремий розділ фестивалю – майстер-класи, пов’язані зі створенням плану для виходу на міжнародні торгові майданчики, а також з вивчення необхідних навичок для ведення бізнесу, юридичних та бухгалтерських аспектів.
Під час мотивуючих лекцій та тренінгів всі учасники та гості фестивалю дізнаються про історії успіху відомих підприємців, навчаться основам брендингу, правилам просування у соціальних мережах.
За підсумками конкурсу стартапів найкращі будуть нагороджені грошовими преміями, сертифікатами на навчання та іншими заохоченнями.
Фестиваль триватиме протягом двох днів. Урочисте нагородження переможців конкурсу стартапів відбудеться1 грудня о 16.00 на головній сцені фестивалю.З детальною програмою заходу можна ознайомитися на сайті: www.ziif.in.ua
20181130 10385720181130 104249
20181130 111037