64222 001 AUM Banner 600x80 en

Якісна продукція – від запорізьких виробників на форумі «AgroPro»

DSC 2058Під час форуму з переробки продуктів рослинництва та тваринництва «AgroPro» у виставковому центрі «Козак-Палац» розташувалися експозиції від запорізьких фермерів, виробників хлібобулочної, м’ясної, плодово-ягідної продукції. Серед них – як провідні підприємства регіону, зокрема, Племзавод «Степной», так і виробники власної продукції, що тільки роблять перші кроки на ринку.

Наприклад, пані Валентина Володимирівна з Вільнянського району Запорізької області представила на форумі власну продукцію під назвою «SWEET JEM»:

- Шукаємо ринки збуту, шукаємо нові можливості. Земля є, сад є, а щоб з максимальною користю використовувати ці ресурси – не вистачає ні коштів, ні партнерів. Необхідні засоби переробки, щоб постачати на ринок вже готову продукцію і літом, і взимку.

Наталія Квітка запропонувала відвідувачам заходу чаї під власною торговою маркою «Svit Kvit», для виготовлення яких вирощує понад 20 різновидів трав.

На форумі для пані Наталії важливо почути корисну для себе інформацію, зокрема, щодо створення кооперативу:

- У нас гостро стоїть проблема кооперації. Ми бачимо, що наш продукт користується попитом і нам треба збільшувати виробничі потужності. Ми навчилися вирощувати, реалізовувати нашу продукцію, але відкрити на сьогоднішній день сучасне виробництво на маємо можливості, нам важливо створити команду.

На ці та інші питання учасники форуму «AgroPro» змогли дізнатися з виступів експертів, а також під час візитів до підприємств Запорізького регіону. Зокрема, 2 листопада учасники заходу відвідали ТОВ «ПЖК-Запоріжжя», де познайомилися з повним циклом переробки м'ясо-молочної продукції, а також відвідали садибу «АКВАЗОО» у с. Петрополь.

200x150