64222 001 AUM Banner 600x80 en

Підтримка експорту для МСП: Готовність експортувати для малих та середніх підприємств – експорт для починаючих

987987Підтримка експорту для малих та середніх підприємств: Готовність експортувати - триденний навчальний семінар, спеціально розроблений для виклику та початкового запуску експортерів, котрі починають експортувати. Захід відбудеться 21 - 23 листопада 2018 року у Запоріжжі,  в Запорізькій ТПП (бул. Центральний, 4).

Стратегічне рішення розширити свій бізнес через експортні ринки є важливою віхою для більшості компаній, яке потребує міркування, оцінки та планування. Важливо, щоб компанії мали амбіції на свій бізнес на експортних ринках, але незаплановані та неструктуровані підприємства на експорт можуть бути дорогими та потенційно небезпечними для Вашого бізнесу в довгостроковій перспективі.
Цей курс призначений зробити виклик Вам як починаючому експортеру, щоб гарантувати, що експорт слушний для вас і відповідає загальній стратегії розвитку бізнесу.

Під час курсу ми будемо:

• Випробувати свою мотивацію та стратегію для виходу на експортні ринки та розпочинати подорож, розуміючи і діючи важливість адекватного маркетингового дослідження;
• Знайомитись з різними маршрутами збуту та управління партнерами каналів у міжнародному бізнес-середовищі;
• Зосереджуватися на пропозиціях вашої цінності; як ви будете конкурувати на експортних ринках та міжнародних відносинах між покупцями та продавцями на швидкозмінних ринках;
• Допомагати вам зрозуміти важливість "культури" для успіху на експортних ринках та її відповідність довгостроковим діловим відносинам;
• Нарешті, ми будемо кидати виклик вам, щоб ваш бізнес був "готовий до експорту" з практичної точки зору.

Результати цього курсу допоможуть Вам розробити стратегію та план дій зростання експорту.

Цей курс також включає в себе 90-хвилинну індивідуальну сесію наставництва, яка допоможе вам та вашій команді реалізувати стратегію розвитку та план дій експорту.

Курс є дуже інтерактивним та обговорюваним, з акцентом на практичні інструменти, які слід застосовувати до вашого бізнесу. Кожен розділ складатиметься з поєднання інформаційних матеріалів та практичних вправ, щоб допомогти делегатам розробити як стратегію розвитку експорту, так і план дій, який відповідає їх бізнес-стратегії та цілям.

Вартість навчального курсу складає 2800 грн., курс буде проведений англійською мовою з одночасним перекладом українською мовою. Вартість навчання включає в себе інформаційні навчальні матеріали, а також кава-паузи, обіди та подальший консалтинг, наданий протягом двох місяців після курсу.

Для участі, будь ласка, заповніть онлайн-заявку за посиланням  https://form.jotformeu.com/83032951625354  до 19 листопада 2018 року. Будь ласка, зауважте, що кількість учасників обмежена.

Ваш тренер

Курс буде представлений Родді Філі, директором Strategy Crowd. Strategy Crowd - це міжнародне консалтингове агентство в Ірландії, яке працює з малими та середніми підприємствами та починаючими компаніями з метою розвитку своїх міжнародних стратегій збуту та розвитку бізнесу.

Родді Філі - це багатопрофесійний фахівець із 24-річним досвідом роботи в галузі промисловості, займаючи керівні посади в відділі продажів та маркетингу, операцій, загального управління та розвитку стратегії. Він працював як у великих багатонаціональних, так і у малих та середніх підприємствах товарів швидкого обороту, люксових товарах, харчових інгредієнтів та сільськогосподарських галузях - таких компаніях, як Glanbia; Irish Dairy Board (Ornua); Waterford Crystal; Greencore Plc та Richard Keenan Ltd.

Він жив і працював за кордоном протягом 10 років і провів всю свою професійну кар'єру, працюючи на таких міжнародних ринках, як Північна Америка, Карибський басейн, Європа, Росія, Австралія, Японія та Близький Схід. Після того, як стати бізнес-консультантом у 2012 році, Родді зосередив увагу на безпосередній роботі з командами старшого керівництва, щоб полегшити та впровадити розвиток бізнес-стратегії та міжнародних планів зростання продажів.

Родді використовує практичний підхід, який спирається на його досвід експорту, з метою як тренера, так і покращити компетенцію команди менеджменту для розробки та впровадження стратегії та міжнародного плану розвитку бізнесу. Родді працює у багатьох галузях промисловості, включаючи їжу та напої, будівництво, машинобудування, сільськогосподарську техніку, сільськогосподарську техніку, харчування тварин.

Він є Сертифікованим консультантом з менеджменту  і працює бізнес-консультантом та тренером для Enterprise Ireland (Державне агентство Ірландії, яке надає допомогу ірландським компаніям на експортних ринках). Родді провів експортні та міжнародні маркетингові курси для Організації Об'єднаних Націй та регулярно працює як бізнес-консультант в програмах, що фінансуються компанією "Ірландія", такі як Міжнародна програма продажу та Go Global4Growth. Родді є зареєстрованим бізнес-консультантом на панелі експертів міжнародних комерційних консультантів ЄБРР. Для додаткових запитань щодо оформлення заявки, будь ласка, пишіть на Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. чи зателефонуйте: +38 (061) 233-11-72

200x150