64222 001 AUM Banner 600x80 en

Діалог бізнесу та влади - на засіданні Ради Запорізької торгово-промислової палати

P101066123 жовтня відбулося засідання Ради Запорізької торгово-промислової палати за участю керівників промислових компаній нашого регіону, малого та середнього підприємництва, представників влади, громадськості та ЗМІ. У порядку денному – інструменти міжнародної технічної допомоги та заходи Запорізької ТПП щодо їх імплементації в роботі з підприємствами – членами Палати.

Зокрема, за інформацією президента Запорізької ТПП Володимира Шамілова, додаткові ресурси для розвитку бізнесу надає участь ЗТПП у регіональних програмах розвитку МСБ, партнерство з міжнародними проектами технічної допомоги, зокрема, проект «EU4Business» (ЄС), GIZ (Німеччина), ПРОМІС (Канада), Проект щодо розширення можливостей для експорту українських підприємств до ЄС (Великобританія).

Окреме важливе питання – розробка «Порядку денного до влади» Торгово-промисловою палатою України.
Ініціативу, що покликана поглибити діалог на благо економічного розвитку країни, презентував президент Торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков.

Наразі процес формування порядку денного вже розпочато, члени Палати та бізнес надають свої пропозиції. Торгово-промислова палата закликає всіх бажаючих представників бізнесу долучитися до процесу створення та впровадження ініціативи.

Порядок денний є логічним продовженням основних напрямів діяльності Палати. Зокрема, конгресно-виставкові, консалтингові та експертні можливості Запорізької торгово-промислової палати створюють сприятливі умови для бізнес-кооперації, виходу на нові ринки збуту, знаходження ділових партнерів, презентації продукції та послуг в Україні та за кордоном.

До Запорізької торгово-промислової палати входить близько п’ятиста компаній регіону, що представляють практично всі галузі економіки. Традиційно під час засідання Ради відбулася церемонія урочистого прийому до лав Запорізької ТПП та ТППУ нових членів організації. У їх числі – представники малого та середнього підприємництва регіону: компанії ТОВ «Техносенс», ПрАТ «Новомиколаївський молокозавод», ТОВ « ВТД «Будкамінь», ТОВ «Агронекст», ПП «Крауфстроймаркет», ПП «Енхол», ТОВ «Альбакор», ТОВ «В2В ТЕХНО», ПАТ «Вега плюс».

Палата планує і надалі реалізовувати ефективні проекти та бути максимально корисною та сучасною для бізнес-спільноти регіону.

200x150