Енергія для бізнесу. Натхнення для громади: у ВЦ «Козак-Палац» стартував «InCo Forum-2018»

111 жовтня у виставковому центрі «Козак-Палац» відбулося відкриття спеціалізованих виставок у рамках ІІІ Міжнародного форуму «InCo Forum-2018»: «Кооперація територіальних громад», «Будівництво та енергозбереження», «Зроблено в Запоріжжі».

Таким чином, в одному залі створені умови для того, щоб допомогти громадам обрати вірний шлях розвитку, зміцнити економіку території, а бізнесу – знайти нові можливості та реалізовувати успішні проекти.

«InCo Forum-2018» організовується Запорізькою обласною державною адміністрацією, Запорізькою торгово-промисловою палатою, Агенцією регіонального розвитку Запорізької області. Партнери InCo Forum- 2018 – проект міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (проект ПРОМІС), UkraineInvest, Запорізький Центр розвитку місцевого самоврядування.

Детальніше про виставкові проекти

«Кооперація територіальних громад» - виставка, що презентує проекти об’єднаних територіальних громад Запорізької області. Міста Бердянськ, Енергодар, Мелітополь, Біленьківська, Долинська, Гуляйпільська, Кирилівська, Павлівська, Плодородненська та багато інших ОТГ регіону представлять свої можливості, проекти, що здатні зацікавити потенційних інвесторів, проведуть перемовини з представниками бізнесу.

Центральна локація виставки – інформаційний стенд Запорізької області.

Саме тут відбувається демонстрація відеопрезентацій інвестиційних проектів об’єднаних територіальних громад. За допомогою спеціально створеної інтерактивної системи голосування кожен учасник проголосувати за найкращий, на його думку, проект.

«Будівництво та енергозбереження» - 15-та міжрегіональна спеціалізована виставка потенційних постачальників товарів та послуг для громад. Компанії Дніпра, Запоріжжя та Києва пропонують продукцію та послуги щодо встановлення сучасних систем енергозбереження, опалення, освітлення, рішення альтернативної енергетики, кондиціювання та вентиляції, благоустрою та проектування. Серед учасників – завод «SWAG-Котли» (визнаний лідер у виробництві твердопаливного обладнання з м. Мелітополь), компанія «Домокомплект» (український виробник збірних будівельних конструкцій), запорізький завод «Світлотехніка» (рішення з ефективного освітлення), інженерний центр «Теплостар» та багато інших.

«Зроблено в Запоріжжі» - виставковий проект, здійснений за безпосередньої участі Запорізької міської ради в рамках програми підтримки МСБ м. Запоріжжя, вже традиційно реалізується у рамках спеціалізованих виставок у ВЦ «Козак-Палац».

Цього разу продукцію власного виробництва представляють запорізькі компанії, що працюють у сфері технологій та роботизації зварювальних процесів («Тріада-Сварка»), виробництва електрообладнання (завод «Лідер Електрик»), проектування для промисловості («Група інститутів по проектуванню «ГІПРОПРОМ Буд»), інноваційних інженерних рішень (компанія «Сінтек»), виробництва хліба та хлібобулочних виробів (пекарня «Урожай») та багато інших компаній, що дають привід пишатися запорізькими підприємцями.

«InCo Forum-2018»: нові можливості для розвитку

12 жовтня у виставковому центрі «Козак-Палац» відбудеться дискусійний день ІІІ Міжнародного форуму інтеграції та кооперації «InCo Forum-2018». На часі – інструменти економічного розвитку об’єднаних територіальних громад, вивчення міжнародного досвіду, сприяння кооперації між громадами та бізнесом.

Основними учасниками форуму стануть представники територіальних громад, власники бізнесу, українські та зарубіжні інвестори, топ-менеджери, експерти, представники проектів міжнародної технічної допомоги, бізнес-асоціацій. Зокрема, активну участь у заході візьмуть бізнесмени з Голландії, США, німецькі міжнародні проекти.

Організатори переконані, що форум допоможе громадам обрати вірний шлях розвитку, зміцнити економіку території, а бізнесу – знайти нові можливості та реалізовувати успішні проекти.

Які завдання «InCo Forum-2018»?

• Представити економічний потенціал Запорізької області та інвестиційні проекти об’єднаних територіальних громад

• Надати можливості для бізнесу розширити двосторонні контракти з потенційними партнерами

• Створити майданчик для обговорення актуальних тенденцій зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності

Три основні тематичні напрямки Форуму

1. Альтернативна енергетика: успішний досвід та перспективи розвитку
  2. Міжнародна технічна допомога для розвитку бізнесу та громад
  3. Кооперація бізнесу та громад

Формат «InCo Forum-2018»

Енергетика, міжнародна допомога, кооперація – цим темам будуть присвячені три панельні дискусії, що відбуватимуться одночасно. Кожен учасник зможе обрати найкориснішу саме для нього. Під час пленарної частини форуму планується спільно визначити практичні кроки співпраці.

«InCo Forum» - рік тому

Минулого року «InCo Forum» об’єднав на одному майданчику представників із 50 країн світу, понад 40 провідних закордонних та українських спікерів, більше 800 учасників – дипломатів, інвесторів, голів громад, власників бізнесу, топ-менеджерів та експертів. Захід продовжує історію Запорізького міжнародного інвестиційного форуму (ZIIF), що щорічно проводиться у Запоріжжі з 2007 року.

Звертаємо Вашу увагу на час початку основних заходів у програмі «InCo Forum-2018»!

11 жовтня о 12.00 - урочисте відкриття виставок у рамках «InCo Forum-2018»

12 жовтня о 10.00 – початок панельних дискусій «Альтернативна енергетика», «Міжнародна технічна допомога» та «Кооперація бізнесу та громад» (відбуватимуться одночасно)

12 жовтня o 13.30 – підсумкова дискусійна панель за участю керівництва області, міста, запрошених експертів та провідних підприємств регіону.

З детальною програмою заходів «InCo Forum-2018» можна ознайомитися на сайті www.ziif.in.ua

Прес-центр:

т. (050)600-46-81

e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.">

200x150