Запорізьку ТПП відвідав Надзвичайний та Повноважний посол Республіки Корея в Україні

15 жовтня Запорізьку торгово-промислову палату відвідала корейська делегація на чолі з Надзвичайним та Повноважним послом Республіки Корея в Україні паном Янг-Гу Лі.

- Ми, корейці, особливо цінуємо дружбу та довіру, для нас важливі успішні історії співпраці корейського та українського бізнесу, - зазначив пан Посол.

Президент Запорізької торгово-промислової палати Володимир Шамілов познайомив високих гостей з основними напрямками діяльності організації та особливо наголосив на важливості для Палати, запорізького бізнесу впровадження досвіду щодо енергозбереження, альтернативної енергетики.

Наразі такі успішні історії вже втілюються у життя. Завдяки Посольству Кореї в Україні наш регіон розглядається як перспективний для реалізації проектів альтернативної енергетики. Триває робота з підготовки до початку реалізації проекту будівництва сонячної електростанції на території Чернігівського району корейською компанією GS Engineering & Construction.

На завершення зустрічі для делегації була проведена екскурсія виставковим комплексом Запорізької ТПП «Козак-Палац», під час якої особливе зацікавлення викликали сонячні панелі, встановлені на будівлі.

Користуючись нагодою, гостей запросили на ІІІ Міжнародний форум інтеграції та кооперації «InCo Forum-2018», який відбудеться у ВЦ «Козак-Палац» 12 жовтня.

200x150