64222 001 AUM Banner 600x80 en

Вінницькі аграрії вивчають досвід запорізьких колег

127 вересня - за запрошенням Центру інформаційної підтримки бізнесу Запорізької торгово-промислової палати – до Запорізького регіону завітали аграрії Вінниччини на чолі з першим заступником голови Вінницької облдержадміністрації Андрієм Гижко.

Захід організовано за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи «EU4Business» Європейського Союзу.

У складі делегації – підприємства з виробництва плодово-ягідної, молочної продукції, вирощування зернових і технічних культур, тваринництва.

Розпочався візит у Запорізькій облдержадміністрації, де відбулося знайомство, зустріч із першим заступником ЗОДА Еллою Слепян.

Протягом двох днів візиту вінницькі аграрії познайомляться з позитивним досвідом запоріжців у нарощуванні обсягів виробництва, переробці продукції тваринництва та рослинництва, а також її реалізації через розгалужену мережу торгівлі на прикладі провідних підприємств регіону. Зокрема, відвідають підприємства ПАТ «Племзавод «Степовий», ТОВ «СПП Лана», фермерські господарства «Ясени», «Зустріч», Оріхівський завод сільськогоподарських машин «Агротех».

Нагадаємо, наприкінці серпня група запорізьких аграріїв у рамках проекту «EU4Business», за запрошенням Центру інформаційної підтримки бізнесу Вінницького Клубу ділових людей, вже перебували з діловим візитом у Вінницькій області.

Мета двосторонніх візитів - обмін досвідом та втілення передових технологій з вирощування, зберігання, переробки плодів, ягід та інших продуктів рослинництва задля нарощування їх виробництва, переробки та експорту, в тому числі - шляхом міжрегіональної кооперації.

Вінницький регіон, так само як і Запорізький, ключовим напрямком розвитку визначає необхідність переходу аграріїв від виключно вирощування сільськогосподарської продукції до завершеного виробництва, що передбачає глибинну переробку врожаю та виробництво кінцевого продукту, який би був конкурентоспроможним та зорієнтованим на експорт.

Взаємні візити запорізьких та вінницьких аграріїв – одна зі складових насиченої бізнес-заходами програми, що пропонує Центр інформаційної підтримки бізнесу Запорізької торгово-промислової палати.

Це презентації та тренінги у галузі фінансового менеджменту, експортної практики, торгового фінансування, знаходження нових ділових контактів. Зокрема, 1-2 листопада 2018 року у виставковому центрі «Козак-Палац» відбудеться аграрний форум «AgroPro».

200x150