64222 001 AUM Banner 600x80 en

Вінницькі аграрії відвідають Запорізький регіон

IMG f3da5c66dfec9a0f55fcc782defcbd14 V27 - 29 вересня запорізькі аграрії зможуть провести перемовини зі своїми вінницькими колегами. За запрошенням Центру інформаційної підтримки бізнесу Запорізької торгово-промислової палати наш регіон відвідає делегація фермерських господарств Вінницької області на чолі з першим заступником голови облдержадміністрації Андрієм Гижко. Захід організовано за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи «EU4Business» Європейського Союзу.

Вінницькі аграрії познайомляться з позитивним досвідом запоріжців у нарощуванні обсягів виробництва, переробці продукції тваринництва та рослинництва, а також її реалізації через розгалужену мережу торгівлі на прикладі провідних підприємств регіону. Зокрема, відвідають підприємства «Козацька Ферма», ПАТ «Племзавод «Степовий», ТОВ «СПП Лана», фермерське господарство «Ясени», ТОВ «Агротех».

Нагадаємо, наприкінці серпня група запорізьких аграріїв у рамках проекту «EU4Business» вже перебували з діловим візитом у Вінницькій області.

Були проведені двосторонні перемовини з вінницькими колегами, відбулося знайомство з досвідом успішних підприємств та садів регіону, обговорення можливих шляхів міжрегіональної кооперації.

Вінницький регіон, так само як і Запорізький, ключовим напрямком розвитку визначає необхідність переходу аграріїв від виключно вирощування сільськогосподарської продукції до завершеного виробництва, що передбачає глибинну переробку врожаю та виробництво кінцевого продукту, який би був конкурентоспроможним та зорієнтованим на експорт.

Протягом кількох днів представники агропідприємств Запорізької області відвідали фермерське господарство АФ «Ольгопіль», що спеціалізується на рослинництві, тваринництві, а також є однією з найбільших насіннєвих баз Вінницької області, молокозавод «Україна-О», компанії з переробки продукції ТОВ «Фруктона-ВН» та ТОВ «Аграна Фрут Україна», а також агропідприємства ПАТ «Дружба-ВМ», ТОВ «Обрій», «Субікон», ПСП «Красне».

Співпраця, обмін досвідом триває.

200x150