64222 001 AUM Banner 600x80 en

Навчаємося ставити цілі та отримувати результат

15 вересня у Запорізькій торгово-промисловій палаті стартував тренінг «Стратегічне бізнес-планування фруктово-ягідного бізнесу». Власники, топ-менеджери агропідприємств вдосконалюють практичні навички для підвищення ефективності бізнесу. Організатор заходу - Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя. Тренінг проходить за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business.

Тренер курсу – Ірина Кухтіна, президент Асоціації «Ягідництво України» зазначає:

«Велику роль має підготовка керівного персоналу, який знатиме, як будувати бізнес, що рухатиметься у заданому напрямку.

Під час тренінгу ми вивчимо декілька інструментів стратегічного планування, розберемо головні фінансові звіти. Але найважливіше, я буду вважати тренінг успішним, якщо після його завершення підприємства подивляться на власний бізнес під іншим кутом».

Розширювати світогляд та знання аграріям допомагають і інші заходи, організатором яких виступає Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя ЗТПП. Зокрема, як зазначив на початку тренінгу віце-президент Запорізької ТПП Андрій Куц, зовсім нещодавно завершився діловий візит запорізьких аграріїв до Вінничини, а наприкінці вересня фермери Вінницького регіону завітають до Запоріжжя, - це дієві кроки до розширення міжрегіональної кооперації. Вже розпочато підготовку до масштабного аграрного форуму «AgroPro» - відбудеться 1-2 листопада у ВЦ «Козак-Палац».

Тим часом тренінг «Стратегічне бізнес-планування фруктово-ягідного бізнесу» вже з самого початку підтвердив, що буде досить інтенсивним, багатим на обговорення та практичні інструменти. Учасників у першу чергу цікавлять розподілення зон відповідальності та функціонал персоналу, фінансове та стратегічне планування, врахування ризиків, підготовка продукції до експорту та ринки збуту. На аграріїв чекає живий діалог, бізнес-гра та, звісно, кваліфікована інформація від експерта.

6 вересня, у другий день тренінгу, запланований візит на сільськогосподарське підприємство ТОВ СПП «Лана», де учасники познайомляться з організацією операцій на підприємстві та продовжать навчання.

200x150