Експортні операції: крок за кроком

5f0bd33bca4e2 жовтня 2018 року Центр підтримки експорту* у Запорізькій торгово-промисловій палаті запрошує спеціалістів на тренінг «Експортні операції: крок за кроком». Ви отримаєте практичні рекомендації з питань маркетингового дослідження ринків та електронних ресурсів розвитку бізнесу, підготовки товару до експорту, а також - нові ділові контакти, обмін досвідом у сфері експортної політики компанії.

Експерт зустрічі - Микола Ларін, фахівець у галузі міжнародної торгівлі, керівник проектів Асоціації експортерів і імпортерів «ЗЕД». В якості керівника проекту брав безпосередню участь у роботі з перекладу, адаптації національного законодавства та видання в Україні багатьох офіційних публікацій Міжнародної торгової палати, в тому числі - Застереження МТП-2003 про форс-мажори, про ускладнення.

Захід відбудеться в конференц-залі Запорізької торгово-промислової палати за адресою: бульвар Центральний, 4. Початок о 10:00.

Участь в семінарі безкоштовна. Кількість місць обмежена

Реєстрація обов'язкова за посиланням:

Також просимо заповнити анкету-опитування. Ваші відповіді допоможуть Центру підтримки експорту зробити максимально корисними та цікавими для Вас не тільки зміст освітніх заходів, але й практичне видання «Абетка експортера», що готується до друку.

Анкетування:

З усіх питань звертайтесь до Управління організаційної роботи та міжнародних відносин за тел.: 061-233-11-72, е-mаіl: info1@ссі.zр.uа.

Будемо раді бачити Вас і співробітників Вашої компанії в якості учасників семінару.

docПрограма тренінгу44.00 KB

Центр підтримки експорту* - це Проект, який реалізується Запорізькою ТПП у партнерстві з Агенцією регіонального розвитку Запорізької області за сприяння Проекту ПРОМІС. Знаннями та набутим досвідом експерти ЗТПП та спеціально запрошені консультанти планують ділитися з бізнесом щодо необхідних умов, процедур для експорту продукції на зовнішні ринки, розміщення комерційних пропозицій та подальшій ефективній маркетинговій діяльності на електронних торгових майданчиках.

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32