64222 001 AUM Banner 600x80 en

Експортні операції: крок за кроком

5f0bd33bca4e2 жовтня 2018 року Центр підтримки експорту* у Запорізькій торгово-промисловій палаті запрошує спеціалістів на тренінг «Експортні операції: крок за кроком». Ви отримаєте практичні рекомендації з питань маркетингового дослідження ринків та електронних ресурсів розвитку бізнесу, підготовки товару до експорту, а також - нові ділові контакти, обмін досвідом у сфері експортної політики компанії.

Експерт зустрічі - Микола Ларін, фахівець у галузі міжнародної торгівлі, керівник проектів Асоціації експортерів і імпортерів «ЗЕД». В якості керівника проекту брав безпосередню участь у роботі з перекладу, адаптації національного законодавства та видання в Україні багатьох офіційних публікацій Міжнародної торгової палати, в тому числі - Застереження МТП-2003 про форс-мажори, про ускладнення.

Захід відбудеться в конференц-залі Запорізької торгово-промислової палати за адресою: бульвар Центральний, 4. Початок о 10:00.

Участь в семінарі безкоштовна. Кількість місць обмежена

Реєстрація обов'язкова за посиланням:

Також просимо заповнити анкету-опитування. Ваші відповіді допоможуть Центру підтримки експорту зробити максимально корисними та цікавими для Вас не тільки зміст освітніх заходів, але й практичне видання «Абетка експортера», що готується до друку.

Анкетування:

З усіх питань звертайтесь до Управління організаційної роботи та міжнародних відносин за тел.: 061-233-11-72, е-mаіl: info1@ссі.zр.uа.

Будемо раді бачити Вас і співробітників Вашої компанії в якості учасників семінару.

docПрограма тренінгу44.00 KB

Центр підтримки експорту* - це Проект, який реалізується Запорізькою ТПП у партнерстві з Агенцією регіонального розвитку Запорізької області за сприяння Проекту ПРОМІС. Знаннями та набутим досвідом експерти ЗТПП та спеціально запрошені консультанти планують ділитися з бізнесом щодо необхідних умов, процедур для експорту продукції на зовнішні ринки, розміщення комерційних пропозицій та подальшій ефективній маркетинговій діяльності на електронних торгових майданчиках.

200x150