64222 001 AUM Banner 600x80 en

Запорізька ТПП вітає підприємців зі святом!

1У першу неділю вересня професійне свято відзначають українські підприємці. Напередодні відбулося розширене засідання Запорізької обласної координаційної ради з питань розвитку підприємництва. У заході взяв участь президент Запорізької торгово-промислової палати Володимир Шамілов. З нагоди свята, за високий професіоналізм, активну підтримку палатівського руху пам’ятним символом «Меркурій» Запорізької ТПП нагороджені ТОВ «Корундкераміка» та СВК «Перемога».

Компанія «Корундкераміка» - запорізький виробник керамічних виробів для металургійної, електротехнічної та інших галузей промисловості. Сьогодні глина, що видобувається у Запорізькому регіону, знаходить свого споживача на заводах та промислових лабораторіях країн ЄС.

Сільськогосподарський виробничий кооператив «Перемога» успішно працює у сфері рослинництва: вирощує зернові, олійні культури. Це сучасне господарство, що застосовує сучасні технології, провідні засоби захисту, має потужну сучасну техніку.

Підприємства – члени ЗТПП беруть активну участь в проектах з розвитку експортної активності, розширення міжнародної співпраці, успішно представляють свою продукцію в Україні та за кордоном.

Почесними нагородами, грамотами Запорізької облдержадміністрації та облради нагороджені також підприємства – члени ЗТПП, що представляють найрізноманітніші галузі підприємництва, зокрема, агропромисловий комплекс, виробництво продуктів харчування, освіту.

Запорізька торгово-промислова палата бажає підприємцям Запорізького регіону і надалі підвищувати конкурентоспроможність вітчизняної продукції та працювати на благо рідного краю!

У свою чергу, Запорізька ТПП стає більш прогресивною, пропонує нові інструменти розвитку, зокрема, у фокусі уваги – громади Запорізької області, сучасні механізми підвищення їх ефективності, створення сприятливого бізнес-клімату на територіях ОТГ.

Вже 12 жовтня посилення спроможності економічного розвитку об’єднаних територіальних громад шляхом імплементації міжнародного досвіду, розвитку кооперації між громадами та бізнесом стануть основними завданнями ІІІ Міжнародного форуму Інтеграції та Кооперації «InCo Forum 2018», що відбудеться у ВЦ «Козак-Палац».

Запорізька ТПП запрошує бізнес регіону до активного діалогу та спільної роботи!

200x150