64222 001 AUM Banner 600x80 en

Фруктово-ягідна стратегія для корисного бізнесу

Untitled 15-6 вересня у Запорізькій торгово-промисловій палаті відбудеться тренінг «Стратегічне бізнес-планування фруктово-ягідного бізнесу». Якщо Ви – власник, топ-менеджер агропідприємства, компанії-переробника продукції або трейдер, а Ваша спеціалізація – фрукти та ягоди, запрошуємо Вас вдосконалити практичні навички для підвищення ефективності бізнесу. Організатор заходу - Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя. Тренінг проходить за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business.У програмі – основи стратегічного планування, визначення ключових індикаторів ефективності, робота з основними управлінськими фінансовими звітами.
Ваш досвідчений помічник, тренер курсу – Ірина Кухтіна, президент Асоціації «Ягідництво України» зазначає: «Щоб конкурувати на міжнародному рівні, бути ефективними, ми повинні багато вчитися, йти в ногу з часом».
Наразі ягідництво в Україні набирає оберти, за останні 4 роки значно збільшилися експортні показники. Однак зростання сформували лише близько 10-ти підприємств, найбільша проблема – логістика, адже Європа імпортує тільки великі партії ягід, тому виробники об’єднуються у кооперативи. Часто на шляху до експорту в Європу зупиняє потреба отримати сертифікат, серйозні вимоги імпортерів до всіх етапів виробництва.
Семінар-тренінг допоможе подолати бар’єри на шляху до нового рівня Вашого бізнесу. Курс є дуже інтенсивним, багатим на обговорення та практичні інструменти, які слід застосовувати до вашого бізнесу. У другий день передбачено відвідування провідних підприємств Запорізького регіону.
Вартість участі в тренінгу становить 3000 грн. В вартість навчання входять інформаційні матеріали, а також кава-паузи, обіди.
Для участі у тренінгу необхідно заповнити онлайн-заявку за посиланням https://form.jotformeu.com/82170968025358 не пізніше 31 серпня 2018 року. Поспішайте реєструватися, адже кількість місць обмежена! За додатковою інформацією звертайтеся електронною поштою Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. або за телефоном +38 061 233-11-72.

200x150