64222 001 AUM Banner 600x80 en

Інформація щодо візиту запорізьких аграріїв до Вінничини

1З 19 по 21 серпня 2018 року група запорізьких аграріїв за ініціативи Запорізької торгово-промислової палати перебували з діловим візитом у Вінницькій області. Захід організовано за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи «EU4Business» Європейського Союзу.

У візиті взяли участь агрокомпанії та переробні підприємства, зокрема, ПАТ «Племзавод «Степной», СВК «Перемога», ТОВ «Агролюкс», ТОВ «Езра».

Були проведені двосторонні перемовини з вінницькими колегами, відбулося знайомство з досвідом успішних підприємств та садів регіону, обговорення можливих шляхів міжрегіональної кооперації.

Вінницький регіон, так само як і Запорізький, ключовим напрямком розвитку визначає необхідність переходу аграріїв від виключно вирощування сільськогосподарської продукції до завершеного виробництва, що передбачає глибинну переробку врожаю та виробництво кінцевого продукту, який би був конкурентоспроможним та зорієнтованим на експорт.

Протягом кількох днів представники агропідприємств Запорізької області відвідали фермерське господарство АФ «Ольгопіль», що спеціалізується на рослинництві, тваринництві, а також є однією з найбільших насіннєвих баз Вінницької області, молокозавод «Україна-О», компанії з переробки продукції ТОВ «Фруктона-ВН» та ТОВ «Аграна Фрут Україна», а також агропідприємства ПАТ «Дружба-ВМ», ТОВ «Обрій», «Субікон», ПСП «Красне».

Співпраця, обмін досвідом триває. Планується, що 27-28 вересня вінницькі аграрії відвідають наш регіон та познайомляться з позитивним досвідом запорізьких аграріїв у нарощуванні обсягів виробництва, переробці продукції тваринництва та рослинництва, а також її реалізації через розгалужену мережу торгівлі.

200x150