Фермери Запоріжжя та Вінничини планують співпрацю

39116724 1848893568530468 2051617160454733824 nЦентр підтримки бізнесу м. Запоріжжя, оснований на базі Запорізької торгово-промислової палати, запрошує фермерів регіону до Вінничини.

З 19 по 21 серпня запорізькі аграрії проведуть двосторонні перемовини з вінницькими колегами, на власні очі познайомляться з досвідом успішних підприємств та садів регіону, відвідають фестиваль «Медовий Спас».

Саме у Вінницькому регіоні зосереджені великі переробні та закупівельні компанії, побудовані за участю іноземних інвестицій, досвід роботи та технології виробництва на яких допоможуть запорізьким аграріям отримати додаткові знання щодо виходу на оптові внутрішні та зовнішні ринки збуту своєї продукції.

Зі свого боку, запорізькі підприємства мають досвід в нарощуванні виробництва та переробці продукції тваринництва і рослинництва, а також реалізації її через розгалужену мережу торгівлі.

Побачити все це на власні очі вінницькі аграрії зможуть під час візиту до Запорізького регіону вже 27-28 серпня.

Мета двосторонніх візитів - обмін досвідом та втілення передових технологій з вирощування, зберігання, переробки плодів, ягід та інших продуктів рослинництва задля нарощування їх виробництва, переробки та експорту, в тому числі - шляхом міжрегіональної кооперації.

Захід організовано за підтримки ЄБРР в рамках ініціативи «EU4Business» Європейського Союзу.

За додатковою інформацією звертайтеся за електронною адресою Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. або за телефоном+38 (061) 233-11-72, (050) 484-11-97.

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32