Центр підтримки експорту: чекаємо на відкриття! - Запорізька торгово-промислова палата: Через співробітництво до процвітання

64222 001 AUM Banner 600x80 en

Центр підтримки експорту: чекаємо на відкриття!

P1010711Залишається менше місяця до відкриття Центру підтримки експорту у Запорізькій торгово-промисловій палаті. Проект реалізовано у партнерстві з Агенцією регіонального розвитку Запорізької області за сприяння Проекту ПРОМІС. Знаннями та набутим досвідом експерти ЗТПП та спеціально запрошені консультанти планують ділитися з бізнесом у трьох головних напрямках.

По-перше, створити майданчик для інформаційної підтримки малого та середнього бізнесу щодо необхідних умов та процедур для експорту їх продукції на зовнішні ринки.

По-друге, надати базові навички МСБ сектору щодо практичних аспектів ведення ЗЕД та розробити видання-помічник – «Абетку експортера».

По-третє, навчити персонал компаній, вдосконалити їх навички та здійснити супровід МСБ у сфері розміщення комерційних пропозицій та подальшій ефективній маркетинговій діяльності на електронних торгових майданчиках.

Вже у вересні освітню роботу Центру з підвищення конкурентоспроможності бізнесу відкриє тренінг «Експортні операції: крок за кроком». Для максимальної ефективності заходу організатори підготували анкету-опитування, яка допоможе краще визначити потреби та компетенції учасників.

Запрошуємо всіх зацікавлених взяти участь в анкетуванні! Результати будуть використані для підготовки програми тренінгу.

АНКЕТА

За анонсами заходів та пропозиціями від Центру підтримки експорту стежте на сайті Запорізької торгово-промислової палати www.cci.zp.ua.

Реалізація проекту «Cтворення постійно діючого Центру Підтримки Експорту» в м. Запоріжжя стала можливою за фінансування Уряду Канади через Фонд підтримки ініціатив з демократичного врядування та розвитку проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС). Проект ПРОМІС впроваджує Федерація канадських муніципалітетів (ФКМ) за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади. Зміст публікації є виключно думкою авторів та необов’язково відображає офіційну позицію Міністерства міжнародних справ Канади та ФКМ. Більше про Проект ПРОМІС на веб-сайті www.pleddg.org.ua.

нгегг

200x150