Навчання спеціалістів у сфері публічних закупівель відтепер у м. Бердянськ

viber imageЗапорізька торгово-промислова палата щомісяця проводить курси з навчання та підвищення кваліфікації спеціалістів у сфері публічних закупівель. Такі освітні заходи проходять у Запоріжжі та Мелітополі, а на численні запити організацій 11-12 липня таке навчання було проведено у м. Бердянськ. Учасниками курсу стали представники 11 організацій Бердянського району, які успішно пройшли навчання та отримали сертифікати.

Основною метою курсів є надання актуальної інформації стосовно нормативно-правових актів в сфері публічних закупівель, ознайомлення з алгоритмами проведення процедур закупівель, отримання практичних навичок в закупівельному процесі, в тому числі при проведенні допорогових електронних закупівель через систему ProZorro, презентація діяльності електронних майданчиків, отримання відповідей на актуальні питання.

Запорізька торгово-промислова палата і надалі планує розширювати аудиторію слухачів навчальних заходів та систематично проводити освітні заходи у районах Запорізької області.

Календар курсів з навчання та підвищення кваліфікації за посиланням: http://bizedu.com.ua/eventztpp/

Консультування з питань публічних закупівель: http://bizedu.com.ua/events/osoblivosti-zdijsnennya-doporogovih-zakupivel-2/

200x150