64222 001 AUM Banner 600x80 en

Регіональна конференція у Бердянську. У центрі уваги – якісні туристичні послуги

Реєстрація

13 – 14 червня Центр підтримки бізнесу м. Запоріжжя, оснований на базі Запорізької торгово-промислової палати, запрошує до м. Бердянськ на конференцію «Можливості розвитку туристичної галузі та підвищення якості послуг в цьому секторі». Захід організовано за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку в рамках ініціативи «EU4Business» Європейського Союзу.

Основним завданням конференції є створення майданчику для спілкування та обміну досвідом кращих представників індустрії, презентації нових рішень в туристичній сфері, розгляд найбільш перспективних проектів та нових підходів, що направлені на підвищення конкурентоздатності малого та середнього бізнесу та покращення якості послуг даного сектору в цілому.

Враховуючи необхідність розвитку туристичної привабливості регіону та отримання підприємствами практичних порад від експертів галузі про кращі практики та сучасні моделі ведення готельно-ресторанного бізнесу, маємо за честь запросити всіх зацікавлених власників бізнесу, фахівців галузі взяти участь у конференції.

Впевнені, що знання та досвід спікерів Форуму будуть корисними та сприятимуть підвищенню рівня якості туристичних послуг у регіоні, підвищенню конкурентоспроможності та поширенню Ваших можливостей.

Реєстрація на форум за посиланням: https://form.jotformeu.com/81223739125353

200x150