ЯК ЗНАЙТИ БІЗНЕС-ПАРТНЕРА В ЄС?

14 травня у Запорізькій торгово-промисловій палаті відбувся семінар для підприємців "ЯК ЗНАЙТИ БІЗНЕС-ПАРТНЕРА В ЄС?".Цей захід є частиною серії інформаційно-просвітницьких заходів, які представництво ЄС в Україні проводить по всій країні. Мета – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

Зокрема, прес-аташе ЄС в Україні Давид Стулік надав учасникам поради щодо дієвого використання інформаційних інтернет-ресурсів ЄС щодо пошуку партнерів та закликав запорізьких підприємців звертатися до Центрів підтримки бізнесу, що створені в рамках ініціативи Європейського Союзу «EU4Business» за підтримки ЄБРР, активно користуватися консалтинговими, маркетинговими інструментами, що пропонуються. Адже саме малий та середній бізнес повинен стати двигуном українського розвитку.

Детальніше про можливості Центру підтримки бізнесу м. Запоріжжя, основаного на базі Запорізької торгово-промислової палати, розповів у своєму виступі віце-президент ЗТПП Андрій Куц, а також – звернув увагу бізнесу на інші можливості міжнародної співпраці, що пропонує Палата.

Також під час семінару були презентовані європейська програма підтримки малого та середнього бізнесу COSME, можливості Європейської Мережі Підприємств.

Практичним досвідом щодо методів пошуку інформації та спілкування з потенційними партнерами поділився керівник Агенції регіональних ініціатив Олександр Павлов.

200x150