64222 001 AUM Banner 600x80 en

Запрошуємо на виставковий форум промисловців

Запорізька торгово-промислова палата запрошує до участі у 26-й міжнародній спеціалізованій виставці промислових рішень «Машинобудування. Металургія - 2018» та 14-й спеціалізованій виставці-конференції «Литво - 2018», що відбудуться у Запоріжжі з 22 по 24 травня 2018 року у виставковому центрі «Козак-Палац».

Запорізький форум – ефективна платформа для успішних презентацій технічних новинок в галузях машинобудування, металургії, ливарних технологій, енергетики, автоматизації, IT-рішень. За роки проведення став значною промисловою подією як в масштабах регіону, так і всієї країни. Щорічно виставки об’єднують сотні підприємств з усіх регіонів України, а також представників закордонних компаній.

Вперше в рамках Запорізького промислового форуму відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція «Зварювання: виробництво та застосування». Серед запрошених експертів – представники Академії наук України, галузеві інститути, наукові центри, топ-менеджери промислових компаній, головні зварювальники та провідні фахівці. Основною метою заходу є презентація нових технічних рішень в галузі, втілення їх на підприємствах, обмін досвідом, підготовка нової генерації висококласних спеціалістів.

Розвиток індустріального потенціалу країни, втілення нових інструментів в управління та виробництво, розширення географії ділового партнерства – ключові завдання для всіх учасників заходу.

Відома індустріальна потужність регіону, сучасна виставкова інфраструктура, можливість отримати комплексні послуги – ключові  складові ефективності запорізької виставки. Наша організація завжди буде підтримувати вашу активну позицію на ринку та всебічно сприяти ефективному просуванню бізнес-інтересів українських компаній та їх партнерів. Маємо за честь запросити до плідного співробітництва та завірити в нашому благонадійному партнерстві.

200x150