64222 001 AUM Banner 600x80 en

Турецька бізнес-місія у Запоріжжі

DSC 8146

2 березня у виставковому центрі «Козак-Палац» відбудеться Турецько-Український круглий стіл з економічної співпраці та В2В-перемовини із представниками запорізьких компаній. Міжнародний захід організований спільними зусиллями Запорізької облдержадміністрації, Запорізької торгово-промислової палати, Турецько-української бізнес-асоціації TUID, Торгово-промислової палати міста Черкезкой.

Вперше до Запоріжжя завітає така представницька делегація Турецької Республіки: більше 70 керівників промислових компаній, експерти Торгово-промислової палати міста Черкезкой не тільки проведуть перемовини з потенційними партнерами, але й презентують власні компанії. Познайомитися з турецькою промисловістю можна буде на колективному стенді турецького міста Черкезкой, що працюватиме з 1 по 3 березня в рамках галузевої виставки «Домострой-Весна» у ВЦ «Козак-Палац».

Запрошуємо керівників запорізьких компаній взяти участь у перемовинах з турецькими колегами!

Попередня реєстрація - обов’язкова.

docАнкета.doc26.00 KB

Перелік учасників турецької делегації

pdfУчасники.pdf84.14 KB

В разі Вашої зацікавленості заповнені анкети просимо направляти до Управління організаційної роботи та міжнародних відносин Запорізької ТПП за контактними телефонами:  +38 (061) 233-11-72, e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Турецькі бізнесмени, що представляють малий та середній бізнес, зацікавлені в налагодженні кооперації з українськими колегами. До складу бізнес-місії входять керівники та власники компаній у сфері будівництва, машинобудування, металообробки, литва, логістики, легкої промисловості, ІТ-послуг, харчової промисловості, фінансів, загалом – більше 10 галузей промисловості.

У числі учасників бізнес-місії – Сулейман Козува – власник турецького холдінгу, що об’єднує декілька компаній зовсім різного профілю: це і авіаційна компанія, і одна з найкращих у своєму сегменті панчішно-шкарпеткова фабрика, що виробляє продукцію під власним брендом та на замовлення всесвітньо відомих брендів, також у складі холдінгу – компанії будівельної, інформаційної сфери.

Волкан Алкилич – керівник компанії, що займається розробкою програмного забезпечення для промисловості 4.0. Єдина жінка у складі делегації – Гюльнур Коджачинар – власниця компанії, що спеціалізується на промисловій рекламі. Понад 40 компаній представляють будівельний бізнес та машинобудування.

Трохи передісторії

Візит бізнес-місії Черкезкоя – це продовження налагодженої співпраці Запорізької області та регіонів Турецької Республіки.

Під час Другого міжнародного форуму «InCo Forum-2017» у жовтні минулого року відбулося урочисте підписання Угоди про співпрацю між Турецько – українською бізнес - асоціацією TUID та Запорізькою торгово-промисловою палатою. Ще одна важлива для розвитку українсько-турецької співпраці подія - урочисте відкриття представництва TUID у Запоріжжі.

Делегації запорізьких підприємств неодноразово здійснювали ділові візити до Туреччини, а саме – презентували Запорізький регіон у Коджаелі, Адані, Денізлі, Черкезкої. У Запорізькій торгово-промисловій палаті відбулося декілька турецько-українських коопераційних бірж, турецькі компанії беруть участь у спеціалізованих виставках у ВЦ «Козак-Палац».

200x150