Перший віце-президент Східного регіону Королівства Марокко Халід Сб’я: «Ми відкриваємо нову сторінку взаємовідносин з Запорізьким регіоном»

1 Medium20 грудня Запорізьку торгово-промислову палату відвідали представники Ради Східного регіону Орієнталь Королівства Марокко. Делегація перебуває у Запорізькій області з метою налагодження торговельно-економічного, науково-технічного і культурного співробітництва.

«Наш регіон має дуже багато спільного з Запорізькою областю: це промисловий, сільськогосподарський регіон, привабливий і в туристичному напрямку. Є багато галузей, у яких ми можемо співпрацювати. Сподіваюся, Запорізька торгово-промислова палата разом з ТПП регіону Орієнталь буде відігравати важливу роль у цих процесах», - зазначив у вітальному слові перший віце-президент Східного регіону Королівства Марокко Халід Сб’я.

Президент Запорізької торгово-промислової палати Володимир Шамілов підтвердив важливість таких двосторонніх відносин для розвитку палатівського руху, підтримки регіонального бізнесу у виході на нові ринки, реалізації спільних проектів.

Зацікавлені у подальшій співпраці і керівники компаній – членів ЗТПП, що також стали учасниками перемовин та презентували свої компанії гостям з Марокко.

Наступна зустріч має відбутися вже незабаром: у квітні – травні запланований візит до Запоріжжя марокканської делегації за участю представників бізнесу та науки.

200x150