Судова практика у питаннях та відповідях

P1015711Цього року Міжнародний комерційний арбітражний суд при Торгово-промисловій палаті України відзначає 25-річчя. До цієї визначної події у ТПП України та регіональних палатах відбуваються інформаційні заходи, зустрічі з представниками МКАС.

5 грудня Запорізька торгово-промислова палата запросила керівників підприємств, спеціалістів юридичних служб компаній до участі у семінарі-практикумі на тему: «Судова практика розгляду спорів. Питання - відповіді».

До Запоріжжя завітала радник голови Міжнародного комерційного арбітражного суду при ТППУ Ольга Костишина, яка інформувала про вплив нових процесуальних кодексів на ефективність вирішення спорів у арбітражі. Також на семінарі виступили судді у відставці Господарського суду Запорізької області, які мають великий досвід роботи судейства.

МКАС тривалий час є визнаним авторитетним незалежним арбітражним органом в Україні у вирішенні зовнішньоекономічних спорів. Статистика свідчить, що МКАС при ТПП України користується великою довірою серед представників бізнесу. Він займає одну з провідних позицій у Європі серед подібних інституцій із кількості розглянутих зовнішньоекономічних спорів. Водночас інститут постійно вдосконалюється та працює над покращенням якості своїх послуг.

200x150