Ambiente

21 листопада - «Export Day: Діалог» у місті Запоріжжі

87654764 2

21 листопада 2017 року в м. Запоріжжя у конференц-залі готелю Театральний (вул. Троїцька, 23) відбудеться «Export Day: Діалог» в місті Запоріжжі. Захід організованоий Офісом з просування експорту за підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні.

В рамках експортного дня заплановано:

1). виїзне засідання Ради з просування експорту при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України «Запоріжжя. Діалог влади до бізнесу».

Засідання Ради з просування експорту в рамках «Export Day» має на меті напрацювання спільних з біз-несом рішень щодо розвитку експортного потенціалу. Для цього, на Раду з просування експорту буде запрошено представників релевантних органів державної влади.

Засідання пройде під головуванням Торгового представника – Заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі України Наталії Микольської.

2). освітній семінар «Інструменти розвитку експорту: актуальні можливості. Дискусія та обгово-рення».

Освітній семінар пройде 21 листопада 2017 року в м. Запоріжжя у конференц-залі готелю Театральний за адресою: м. Запоріжжя, вул. Троїцька, 23. Час проведення засідання з 12:00 до 14:00 (реєстрація роз-починається о 13:30).

В рамках освітнього семінару експортерам буде презентовано найбільш актуальну інформацію щодо експо-ртних можливостей до ЄС, зон вільної торгівлі, генералізованих систем преференцій, міжнародних державних публічних закупівель, а також європейської мережі підприємств EEN.

Для реєстрації на захід Вам потрібно заповнити реєстраційну форму за посиланням https://goo.gl/forms/jMDRWmsr5tSgXwi53 до 19:00, 16 листопада 2017 року, в якій ми просимо Вас зазначити які заходи в рамках «Export Day: Діалог» в місті Запоріжжі Ви плануєте відвідати.

Програма заходу: docx9.30-11.30.docx docx12.00-14.00.docx

Окрім цього, просимо актуалізувати та зазначити основні проблеми та виклики (стосовно внутрішніх та зовнішніх бар’єрів торгівлі), із якими Ви стикалися в ході експортної діяльності, а також надати Ваші пропозиції щодо вирішення таких проблемних питань. Для Вашої зручності, проблеми та пропозиції можна також подати у розгорнутій формі, заповнивши та надіславши нам на електронну адресу Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. таблицю, котра доступна за покликанням.

Будь ласка, зауважте, що кількість місць є обмеженою. У разі змін, тільки зареєстровані учасники будуть проінформовані відповідно.

Реєстрація відбувається у порядку черги і може бути закрита раніше у випадку, якщо кількість зареєстрованих учасників досягне ліміту місткості зали.

Зустріч буде проводитися українською мовою.

Якщо у Вас будуть запитання, коментарі чи потреба у додатковій інформації – будь ласка, зв'яжіться з нами за телефоном:

Час проведення засідання з 09:30 до 11:30 (реєстрація розпочинається о 09:00).

+38 063 740 0335 Анастасія Крилова