broker tamojnya zaporozhzhye eur1

Семінар-тренінг

Украина 214 1

Розвинуті практики експорту та фінансування торгівлі для малих та середніх підприємств це трьохденний семінар-тренінг спеціально розроблений для допомоги встановленим експортерам оцінити та вийти на нові ринки та в той же час завіритися,що методи оплати та варіанти фінансування  можуть бути вигідно використані для підтримки збільшення долі експорту і, таким чином, забезпечити достовірність зростання.

Тренінг буде проходити у Запоріжжі 11 - 13 Грудня 2017 р. у Запорізькій ТПП  (бул. Центральний, 4).

Інтернаціональні способи торгівлі, протоколи, правила та можливості, котрі постійно розвиваються.   Експортери повинні постійно актуалізувати свої знання, щоб гарантувати відповідність своїх діяльностей, усвідомлювати нові можливості ринків та бути здатними керувати фінансовими обов’язками, які, ймовірно, потребуватимуть більшого експортного продажу.

Тренінг є інтерактивним і включає використання тематичних досліджень, міні-вправ та реальних ситуацій у розподілах кожного курсу.

Під час курсу Ви:

•  Виберете вдалі ринки для зростання експорту

• Отримаєте відповідну інформацію для дослідження експортного ринку

• Сплануєте зарубіжний маркетинговий візит

• Зрозумієте наслідки Угоди про спрощення торгівлі товарами в рамках СОТ

• Освоїте управління комерційним, державним, банківським, політичним та державним ризиком

• Виберете та застосуєте основні міжнародні способи оплати

• Підготуєте відповідну документацію для акредитивів та добре оціните відповідні положення

• Розглянете інноваційні варіанти фінансування торгівлі

• Ознайомитесь з основними протоколами міжнародної торгівлі, останніми змінами та оновленнями

• Застосуєте раціональне регулювання експортними операціями

В результаті цього курсу Ви розвинете Вашу кваліфікацію в керувані експортними операціями та прийманні обгрунтованих рішень щодо оцінки ринку та управління ризиками платежів.

Курс також включає в себе 90-хвилинне індивідуальне додаткове заняття с наставником, яке допоможе вам та вашій команді на практиці та в постійному розвитку цілей курсу.

Курс є дуже інтерактивним та багатим на обговорення, має акценти на практичні інструменти, які слід застосовувати до вашого бізнесу. Кожен розділ складатиметься з поєднання інформаційних матеріалів та практичних вправ, щоб допомогти делегатам розробити як стратегію розвитку експорту, так і план дій, який відповідає їх бізнес-стратегії та цілям.

Плата за навчання складе 2430 грн., курс представлений англійською мовою з одночасним перекладом. Ця ціна включає в себе роздаткові матеріали, закуски та подальший консалтинг / тренінг, наданий через два місяці після курсу.
 Для участі, будь ласка, заповніть онлайн-форму заявки, натиснувши посилання https://form.jotformeu.com/72986702232358  яке діє 24 листопада 2017 р. Будь ласка, зауважте, що кількість учасників обмежена.

Познайомтеся зі своїм тренером

123123

Курс буде представлений Джонатаном Яном Вальденом, головним радником з питань митного оформлення та сприяння торгівлі, Crown Agents.

Джон має великий досвід у сфері експорту та торгівлі. 35 років він займається міжнародною торгівлею та логістикою, що є надійною платформою для його ролі як тренера та автора консультанта з усіх аспектів логістики міжнародної торгівлі, транспорту та логістичних систем. Він являється акредитованим та шанованим тренером протягом 30 років. Джон є консультантом та тренером урядів, торгових асоціацій та комерційних структур та регулярно виступає на міжнародних конференціях з міжнародної торгівлі.

Джон є визнаним тренером та консультантом з питань митної стратегії, процесів і процедур, спрощення процедур торгівлі, міжнародних торговельних контрактів, Світової організації торгівлі, Правил Міжнародної торгової корпорації та СОТ, логістики постачання, міжнародної доставки та транспортування, фінансування торгівлі, конкурентоспроможності експорту, документів, тарифних бар'єрів для торгівлі. Серед компаній, які тренував Джон, - BP Chemicals, Motorola, SITPRO, Wogen Resources, Lin Pac, Bibby Trade Finance, Corus Steel, Lucas Varity і Molton Brown, Tyco Safety Products, British Gypsum, Effemex (Mars), Pentland Chasseures, Adidas, General Dynamics. , Xerox.

Джон є членом групи перегляду ICC UK Incoterms 2020, експертом та викладачем Інституту експорту та міжнародної торгівлі митної практики Великобританії. Він є автором навчальних модулів Інституту експорту - міжнародної логістики та закупівель, а також автором 3 публікацій з міжнародної торгівлі.

Crown Agents є провідною міжнародною компанією з розвитку та глобальним постачальником консультаційних послуг та послуг з нарощування потенціалу, що включає безперервні проекти в більш ніж 100 країнах світу, які передбачають велику підготовку фахівців у сфері торгівлі та експорту.

Програма форуму: docxПрограма_заходу.docx125.66 KB

РЕЄСТРАЦІЯ

Для додаткових запитань щодо оформлення заявки, будь ласка, пишіть на Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. чи зателефонуйте: +38 (061) 212-51-16, 233-11-72