Асоціація турецько-українських бізнесменів – відтепер у Запоріжжі

IMG 9116Другий міжнародний форум «InCo Forum-2017», що вже можна назвати знаковою для бізнесу та громадськості Запорізького регіону подією, став ефективним майданчиком для налагодження майбутньої співпраці, ефективного міжнародного діалогу.

Зокрема, на Форум завітала представницька турецька делегація бізнес-делегація на чолі президентом Асоціації турецько-українських бізнесменів TUID Бураком Пехліваном.

Під час заходу відбулося урочисте підписання Угоди про співпрацю між Асоціацією та Запорізькою торгово-промисловою палатою, що стало логічним продовженням активної співпрації організацій у сфері підтримки бізнесу.

Того ж дня у Запоріжжі відбулася ще одна важлива для розвитку українсько-турецької співпраці подія - урочисте відкриття представництва TUID у Запоріжжі.

-      Сьогодні в Асоціації бізнесменів TUID – близько двохсот членів, у ній представлені практично всі галузі турецького бізнесу, - відзначив Бурак Пехліван. – До сьогоднішнього дня в Україні відкрито вже шість представництв: у Львові, Вінниці, Одесі, Херсоні, Харкові та Києві. Запоріжжя – сьоме місто, в якому ми відкриваємо свій філіал, і це велика честь, адже промисловий потенціал вашого міста складно переоцінити. Торговий обіг компаній, що входять до складу Асоціації, перевищує 2,5 млрд. доларів, і я впевнений, що він буде неухильно зростати.

-      Я надзвичайно радий бути присутнім на відкритті представництва спілки, яка пов’язує бізнес наших країн. – сказав Надзвичайний та Повноважний посол Турецької Республіки в Україні Йонет Джан Тезель. – Зовсім нещодавно відбувся візит президента Реджепа Ердогана в Україну, в ході якого був підписаний План дій щодо розвитку двосторонніх відносин між Україною та Туреччиною на найближчі роки, а також двосторонні угоди про захист інвестицій. Впевнений, що вже найближчим часом наш спільний бізнес відчує на собі сприятливі результати цієї зустрічі. І так само активному розвитку двосторонньої співпраці буде сприяти відкриття представництва TUID у вашому чудовому місті.

Зовсім невипадково сьогоднішнє відкриття відбувається у той час, коли в Запоріжжі проходить найбільший «InCo Forum-2017», - відзначив президент Запорізької торгово-промислової палати Володимир Шамілов. – Я радий вітати турецьких колег на запорізькій землі. Двері нашої Палати завжди для вас відкриті.

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32