Ambiente

Компанії кластеру енергоефективності – учасники Днів сталої енергії

1 MediumУ Запоріжжі тривають Дні сталої енергії, організовані виконавчим комітетом Запорізької міської ради. У заходах беруть участь компанії – учасники кластеру енергоефективності Запорізької торгово-промислової палати. Зокрема, 20 червня на одній з центральних площ міста – площі Маяковського – відкрила роботу тематична виставка за участю фірм-виробників енергоефективного обладнання та матеріалів, проектних та будівельних компаній.

Подія об’єднує представників бізнесу та громадськості, експертів екології та екоактивістів навколо ідеї відповідального енергоспоживання, поліпшення енергоефективності і збільшення використання відновлюваних джерел енергії.

Серед учасників виставки – компанії «Мотор Січ», «Провітерм», «Зелена система», «Вінчестер», «Котломонтаж», «Теплостар» та багато інших. Це виробники енергозберігаючих котлів, сонячних колекторів, газогенераторів, систем електричного обігріву, когенераційних генераторорів, альтернативних видів палива, фірми, що розробляють та реалізують проекти з енергозбереження.

Експозиція покликана підвищити поінформованість запоріжців у питаннях економії та ефективного використання енергоресурсів, зменшення викидів парникових газів та захисту клімату.

Проведення Днів Сталої Енергії включає також і ряд інших інформаційних, просвітницьких та соціально-культурних заходів.