broker tamojnya zaporozhzhye eur1

Почесний консул України у м. Падуя (Італія) зустрівся з запорізьким бізнесом

1 MediumПочесний консул України в м. Падуя, представник Торгово-промислової палати України в Італійській Республіці Марко Тозон відвідав Запорізьку ТПП та поспілкувався з керівниками підприємств регіону, членами бізнес-асоціації. Пан Тозон – надійний друг системи Палат та завжди підтримує ініціативи, спрямовані на розвиток українсько-італійської торгово-економічної співпраці.
- Сьогодні ми розглядаємо можливість організації візиту ділових кіл Італії до Запорізького регіону. Я хочу почути, що перш за все цікавить запорізький бізнес та як ми можемо посприяти розвитку співпраці, - зазначив Почесний консул.

У зустрічі взяли участь представники компаній різних сфер діяльності: металургії, енергетики, будівництва, інжинірингу, освіти, фінансово-банківських послуг.

Присутні дійшли спільної думки щодо важливості розвитку співпраці з італійськими компаніями. Почесний консул також наголосив на перспективі організації освітніх заходів у Запоріжжі, зокрема, у сфері будівництва – італійські експерти вже впроваджують такі курси у Києві, Харкові та підвищують кваліфікацію українських інженерів, дизайнерів.

Це не перший візит пана Тозона до Запоріжжя. Зокрема, він брав участь у міжнародному форумі інтеграції та кооперації InCo Форум, що відбувся минулого року у ВЦ «Козак-Палац».

Навесні цього року за підтримки консульства у м. Падуя був організований Українсько-Італійський бізнес-форум. Під час заходу була підписана двостороння угода про співпрацю між Запорізькою ТПП та Торговою палатою м. Падуя.