MotorBank

TE Banner Versand

Запорізьку ТПП відвідала делегація з Китаю

Запорізьку ТПП відвідала делегація з Китаю14 червня, під час офіційного візиту до Запоріжжя, Торгово-промислову палату відвідала офіційна делегація з міста Ічан (провінція Хубей, КНР). Під час круглого столу китайські гості зустрілися з представниками малого та середнього бізнесу міста, дізналися про головні напрямки розвитку промисловості регіону та основні сфери діяльності Запорізької торгово-промислової палати.

За словами заступника мера народного уряду міста Ічан пані Чжоу Чженьін, це перший офіційний візит до Запоріжжя представників Ічана за останні 20 років:

- Ми сподіваємося на поновлення та розвиток двосторонніх відносин. Вже є розуміння перших двох напрямків співпраці: це розвиток логістично-транспортної сфери та співпраця з регіональною торгово-промисловою палатою.

Також сподіваємося на можливість розширення співробітництва у галузі сільського господарства, зокрема, вирощування зерна, виробництва продуктів харчування, в авіаційній промисловості, трансформаторобудуванні, у галузі сонячної енергетики та енергії вітру.

На думку пані Чжоу Чженьін, результативним буде активний обмін делегаціями між регіонами, зокрема, двосторонні візити бізнес-кіл допоможуть швидше знайти взаємовигідні напрямки співпраці.

Про зацікавлення у розвитку міжнародних відносин наголошували і представники запорізького бізнесу, що взяли участь у зустрічі. Це підприємства «Квас Беверіджез», «Хлібодар», «Енергокомплект», «Електротехмаш», «Ролл Гранд», «Віза-Сервіс», «Вінчестер» та інші.

Того ж дня у Запорізькій міській раді відбулося підписання Плану співпраці між містом Ічан та містом Запоріжжя на 2017 – 2019 роки. Перші кроки до реалізації документу обговорювали і у Запорізькій ТПП. Зокрема, сторони розглядають можливість реалізації спільної виставки китайських та запорізьких товаровиробників. Також гості з міста Ічан отримали запрошення до участі у найближчих конгресно-виставкових заходах у ВЦ «Козак-Палац» Запорізької торгово-промислової палати: ІТ-форумі, Форумі інтеграції та кооперації ІnCo Форум, що відбудуться восени.

puig lubinvest logo 20170608 medium 1
5901c72c8351f