У ВЦ «Козак-Палац» - друга спеціалізована виставка «Здоров’я для всіх»

З 20 по 22 листопада 2014 року у виставковому центрі «Козак-Палац» - друга спеціалізована виставка «Здоровя для всіх». Захід, організований Запорізькою торгово-промисловою палатою, обіцяє бути цікавим як для професіоналів медичної справи, так і всіх, хто з увагою ставиться до власного здоровя.

Близько 30 українських компаній продемонструють діагностичне та лабораторне обладнання, медичний одяг та взуття, фармацевтичні препарати, засоби нетрадиційної та народної медицини, на виставці свою продукцію представлять виробники і постачальники натуральної лікувальної косметики, продуктів здорового харчування.

20 листопада Обласний центр серцево-судинних захворювань запрошує спеціалістів на робоче засідання «Національна стратегія удосконалення кардіологічної та кардіохірургічної допомоги населенню України». Враховуючи дуже високий рівень захворювань серцево-судинної системи серед населення як в Україні, так і за кордоном, захід покликаний обговорити шляхи пошуку зниження цих показників, вирішення питань надання більш ефективної допомоги. Обговорення відбудеться за участю керівництва Департаменту охорони здоров’я ЗОДА, Управління з питань охорони здоров’я Запорізької міської ради, Запорізького державного медичного університету, медичних установ міста та області.

Протягом трьох днів роботи виставки триватимуть майстер-класи, демонстрації приладів для контролю та перевірки самопочуття, презентації продуктів здорового харчування, семінари.

Компанія «Інтернешнл Медікл Еквіпмент» представить автоматичні прилади для вимірювання тиску, термометри, крокоміри, масажери та інші прилади, що допомагають в профілактиці захворювань, контролюють важливі показники організму.

Серед учасників виставки – медико-діагностична компанія «ДІАСЕРВІС», що вже більше 10 років успішно працює в сфері надання медичних послуг населенню в багатьох регіонах України.

Відвідувачі «Здоров’я для всіх» зможуть отримати майстер-клас зі скандинавської ходи – популярного напрямку фізичної активності, що є простим і доступним методом оздоровлення і профілактики хвороб, запобігання шкідливих наслідків малорухомого способу життя, нервових перенапружень.

Виставка допоможе дізнатися про секрети оздоровлення та обрати свій власний шлях здорового життя.

Графік роботи виставки:

20, 21 листопада – з 10.00 до 18.00