Uncategorised

Календар подій 2.0

Путівки на відпочинок за рахунок профспілки. Особливості оподаткування податком на доходи фізичних осіб.

З метою оподаткування податком на доходи фізичних осіб, до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку-фізичної особи не включаєтьсявартість путівок на відпочинок, оздоровлення та лікування, у тому числі на реабілітацію інвалідів, на території України платника податку та/або його дітей віком до 18 років, які надаються йому безоплатно або із знижкою (у розмірі такої знижки) професійною спілкою, до якої зараховуються профспілкові внески платника податку - члена такої професійної спілки, створеної відповідно до законодавства України.

Докладніше

ЗАСВІДЧЕННЯ ДОКУМЕНТІВ КОМЕРЦІЙНОГО ХАРАКТЕРУ

posluga verhЗасвідчення документів, пов'язаних із здійсненням зовнішньоекономічної діяльності (документів комерційного характеру)
  • Загальна інформація щодо процедури засвідчення документів пов'язаних із здійсненням зовнішньоекономічної діяльності (документів комерційного характеру) в ТПП України
  • ПОЛОЖЕННЯ про порядок засвідчення торгово-промисловими палатами в Україні документів, пов'язаних із здійсненням зовнішньоекономічної діяльності (документів комерційного характеру) Із змінами і доповненнями, внесеними згідно з Рішеннями Президії ТПП України від 15 листопада 2017 р. № 28(9), які набувають чинності з 01.01.2018 р.
  • Заява для засвідчення документів, пов'язаних із здійсненням зовнішньоекономічної діяльності (документів комерційного характеру) ОБОВ’ЯЗКОВО при зверненні  з 01.01.2018 р.
  • Довіренність для представника Заявника, який звертається за засвідченням документів пов'язаних із здійсненням зовнішньоекономічної діяльності (документів комерційного характеру) в ТПП України;
  • Тарифи, рахунок, акти
Контакты: 69005, г. Запорожье, бульвар Центральный, 4
тел./ф.: +38 (061) 233-11-72: +38 (050) 456-07-48
Щолкіна Ольга
posluga niz

Все, що треба знати про новий стандарт ISO 45001

1125 квітня у Запорізькій торгово-промисловій палаті відбулася чергова зустріч учасників Клубу якості. Представників запорізьких підприємств об’єднав навчальний семінар, присвячений управлінню охороною здоров’я і безпекою праці з урахуванням вимог ISO 45001:2018.
Експертом зустрічі виступив Тарас Калита – член правління Української асоціації досконалості та якості, дійсний член Міжнародної гільдії професіоналів якості, сертифікований експерт з досконалості EFQM (Європейського фонду управління якістю).

Докладніше

Центр Підтримки Експорту

Центр підтримки експорту – проект Запорізької торгово-промислової палати та Агенції регіонального розвитку Запорізької області.

Мета - посилення конкурентоспроможності малого та середнього бізнесу м. Запоріжжя на зовнішніх ринках через ефективну інформаційно-сервісну підтримку зовнішньоекономічної діяльності.

Центр поддержки эксп222орта

Що ми пропонуємо?

images 1Майданчик для інформаційної підтримки малого та середнього бізнесу щодо необхідних умов та процедур експорту їх продукції на зовнішні ринки.

images 1Навчальні програми для представників МСБ сектору щодо практичних аспектів ведення ЗЕД, маркетингової діяльності на електронних торгових майданчиках

images 1Розробка видання-помічника – «Абетки експортера»

Реалізація проекту «Cтворення постійно діючого Центру Підтримки Експорту» в м. Запоріжжя стала можливою за фінансування Уряду Канади через Фонд підтримки ініціатив з демократичного врядування та розвитку проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС). Проект ПРОМІС впроваджує Федерація канадських муніципалітетів (ФКМ) за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади. Зміст публікації є виключно думкою авторів та необов’язково відображає офіційну позицію Міністерства міжнародних справ Канади та ФКМ. Більше про Проект ПРОМІС на веб-сайті www.pleddg.org.ua.

1244214п222орта

Наші контакти:

тел./факс: (061)233-11-72

Новини ЦЕНТРУ ПІДТРИМКИ ЕКСПОРТУ

СЛУЖБА СТАРШИХ ЕКСПЕРТІВ (SES)

Без назви 1Торгово-промислова палата України є одним із представників німецької Служби старших експертів (SES) в Україні. SES надає українським підприємствам можливість запросити як консультантів досвідчених німецьких фахівців із багатьох галузей.

В Україні запрацював Хелпдеск для експортерів до ЄС

Банер 3 815х395Офіс з просування експорту нещодавно презентував новий онлайн інструмент  - Хелпдеск для експортерів до ЄС, який допоможе розібратися в загальній логіці вимог до товарів на ринку ЄС, а також знайти вимоги до конкретних товарів. Ця інформаційна веб-сторінка стане у нагоді експортерам, які планують підкорювати ринок ЄС та хочуть розібратися в особливостях європейського регулювання безпечності продукції.

Центр підтримки експорту м. Запоріжжя презентував "Абетку експортера"

Абетка 1Під час засідання Ради Запорізької торгово-промислової палати, до складу якої входять провідні компанії регіону, було презентовано практичний посібник «Абетка експортера».
Видання є частиною діяльності Центру підтримки експорту м. Запоріжжя, що заснований Запорізькою ТПП і Агенцією регіонального розвитку Запорізької області за сприяння проекту ПРОМІС.

Запорізькі підприємці вивчають закордонні електронні майданчики для реалізації продукції та послуг

128 листопада Центр підтримки експорту* у Запорізькій торгово-промисловій палаті запросив спеціалістів малого та середнього бізнесу на практикум «Швидкий продаж товарів українського виробництва за допомогою відомих електронних торгових майданчиків». Захід відбувається за сприяння Проекту ПРОМІС.

Експорт: крок за кроком

22 жовтня у Запорізькій торгово-промисловій палаті відбувся тренінг під назвою: «Експортні операції: крок за кроком». Це перший освітній захід проекту «Центр підтримки експорту», який реалізується Запорізькою ТПП у партнерстві з Агенцією регіонального розвитку Запорізької області за сприяння проекту ПРОМІС. У числі учасників – більше 70 компаній регіону, як досвідчені експортери, так і компанії, що тільки планують виходити на зовнішні ринки.

Центр підтримки експорту: чекаємо на відкриття!

Залишається менше місяця до відкриття Центру підтримки експорту у Запорізькій торгово-промисловій палаті. Проект реалізовано у партнерстві з Агенцією регіонального розвитку Запорізької області за сприяння Проекту ПРОМІС. Знаннями та набутим досвідом експерти ЗТПП та спеціально запрошені консультанти планують ділитися з бізнесом у трьох головних напрямках.

Контакти для відвідувачів Facebook

Contact2

Контактні дані для замовлення послуг

adress Україна, 69005, м. Запоріжжя, бул. Центральний, 4,