Прес-центр

ОНЛАЙН-БІЗНЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ «УКРАЇНА – БРАЗИЛІЯ: МОЖЛИВОСТІ СПІВПРАЦІ, ІНСТРУМЕНТИ СПІВРОБІТНИЦТВА З ФЕДЕРАТИВНОЮ РЕСПУБЛІКОЮ БРАЗИЛІЯ»

БРАЗИЛІЯ26 листопада  о 15:00 відбудеться онлайн бізнес-конференція «Україна – Бразилія: можливості співпраці, інструменти співробітництва з Федеративною Республікою Бразилія» за участю українських та бразильських дипломатичних установ, Федерації промисловості штату Сан-Паулу, бразильської Ради імпортерів та експортерів (CECIEx), Федерації торгівлі товарами, послугами та туризму штату Сан-Паулу (FECOMERCIO SP), Асоціації торгівлі шт. Сан-Паулу, керівництва ТПП України та ділових кіл України та Федеративної Республіки Бразилія.

Докладніше

ЗАСІДАННЯ ПРАВЛІННЯ КИТАЙСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ ДІЛОВОЇ РАДИ ТА ПЕРЕГОВОРИ ЩОДО ІНВЕСТИЦІЙНИХ ПРОЕКТІВ КИТАЙ (ХАРБІН) -УКРАЇНА

КИТАЙ2 грудня 2020 року о 9:30 за київським часом відбудеться Засідання Правління Китайсько-Української Ділової Ради та переговори щодо інвестиційних проектів Китай (Харбін) - Україна.

Метою цього заходу є створити в онлайн та оффлайн форматах В2В-майданчик для налагодження ділової співпраці українських і китайських підприємців.

Під час зустрічі буде поінформовано щодо нинішнього стану торговельно-економічної співпраці України та КНР, потенціалу співпраці на регіоному рівні двох країн.

Докладніше

Реалізацію Програми з перепідготовки управлінських кадрів Німеччина-Україна «Fit for Partnership with Germany» продовжено до 2023 року

GIZЗапорізька торгово-промислова палата – партнерська платформа Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ – звертає увагу власників, керівників малого та середнього бізнесу Запорізького регіону на продовження реалізації Програми з перепідготовки управлінських кадрів Німеччина-Україна.
У рамках двостороннього співробітництва між урядом України та урядом Федеративної Республіки Німеччина продовжено на 2021-2023 роки реалізацію Програми з перепідготовки управлінських кадрів Німеччина-Україна «Fit for Partnership with Germany».

УКРАЇНСЬКО-СЕРБСЬКА ОНЛАЙН-БІЗНЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ

СЕРБИЯ25 листопада об 11:00 відбудеться бізнес-конференція «ПЕРСПЕКТИВИ СПІВРОБІТНИЦТВА: УКРАЇНА - СЕРБІЯ» за участю українських і сербських дипломатичних установ, профільних міністерств, керівництва ТПП обох країн і ділових кіл України та Сербії.

Захід організовується у співпраці з Посольством України в Республіці Сербія, Торговою палатою Сербії та іншими партнерськими організаціями. Формат зустрічі - онлайн та офлайн для спікерів.

Докладніше

Онлайн-навчання допоможе правильно організувати закупівельну роботу

ДЕРЖЗАКУПІВЛІ10 - 11 грудня Запорізька торгово-промислова палата запрошує на онлайн-навчання членів тендерних комітетів, уповноважених осіб, які безпосередньо займаються плануванням закупівель, організацією і проведенням процедур закупівель/спрощених закупівель, звітуванням щодо укладених договорів. В програму курсу включені аспекти чинного регулювання сфери публічних закупівель.

Докладніше

Запорізька ТПП допомагає впроваджувати міжнародні стандарти менеджменту якості на підприємствах в Україні і за кордоном

АУДИТЕксперти Запорізької торгово-промислової палати провели наглядовий аудит для польської компанії Shumacher Packaging Sp. Z o.o.Zaklad Wroclaw – виробника гофрокартону і пакувальних матеріалів. Наглядовий аудит здійснювався відповідно до вимог стандарту SA 8000, що підтверджує використання соціально-відповідальних підходів у діяльності підприємства.

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32