64222 001 AUM Banner 600x80 en

Запорізькі енергоменеджери вивчають сучасні інструменти моніторингу

125-26 квітня у Запорізькій торгово-промисловій палаті відбувається семінар-тренінг "Інструменти енергоменеджменту. Автоматизовані системи обліку, наступний крок - розумні мережі". Освітній захід проходить за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business. Організатор - Центр підтримки бізнесу м. Запоріжжя, оснований на базі Запорізької торгово-промислової палати.

Докладніше

Японська система менеджменту Кайдзен може запрацювати на запорізьких підприємствах

1Покращити якість виробництва, стати світовим лідером Японія змогла завдяки філософії безперервного вдосконалення Кайдзен (слово складається з двох ієрогліфів: «кай» - зміни та «дзен» - мудрість). Цю філософію сповідують такі всесвітньо відомі комапнії, як Toyota, Nissan, Canon, Honda.

Запорізька торгово-промислова палата, об’єднуючи провідні компанії регіону, завжди пропонує для бізнесу сучасні та дієві інструменти розвитку. 20 квітня разом з Кайдзен Клубом Запорізька ТПП запросила керівників, менеджерів підприємств найрізноманітніших сфер діяльності до участі у семінарі «Практика Кайдзен в управлінні компанією». Загалом у заході взяли участь близько 50 представників бізнесу.

Запорізька ТПП запрошує на практикум

mytnutsia 2Триває реєстрація учасників практикуму «Актуальні питання митного регулювання зовнішньоекономічної діяльності». Захід відбудеться 26 квітня у Запорізькій торгово-промисловій палаті (м. Запоріжжя. бул. Центральний, 4). Експерти – провідні спеціалісти Запорізької митниці ДФС.

Практичні інструменти для розвитку МСБ

118 квітня Запорізька торгово-промислова палата та Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України спільно з проектом USAID «Трансформація фінансового сектору» та в співпраці з Асоціацією «Українське об’єднання лізингодавців» запросили представників малого та середнього бізнесу регіону до участі у тренінгу, присвяченому особливостям такої послуги, як лізинг.

Країни Бенілюксу стають ближчими до Запоріжжя

34234234126 квітня Запорізька торгово-промислова палата приймає бізнес-делегацію з Бельгії та Люксембургу у складі представників підприємств інжинірингової, металургійної, аграрної, фінансової, юридичної галузей. Мета візиту - пошук у Запоріжжі нових ділових контактів.

Країни Бенілюксу, де сьогодні розташовані ключові для Європейського Союзу інституції, – бажані партнери для українських підприємств. Особливо - коли мова йде не тільки про інвестиційну співпрацю та створення спільних виробництв, але й отримання безцінного досвіду щодо правил виходу на європейські ринки.

Докладніше

Тренінг «Ефективні продажі в умовах жорсткої конкуренції»

ПРОДАЖИ2В умовах жорсткої конкурентної боротьби і перенасиченості ринку все більшого значення набуває рівень професійної підготовки менеджерів, які безпосередньо взаємодіють з клієнтами та здійснюють продажі. Тренінг «Ефективні продажі в умовах жорсткої конкуренції» дозволить підвищити ефективність діяльності менеджерів з продажів МСБ та, використовуючи нові знання, технології і сучасні методи, збільшити обсяги реалізації продукції в умовах конкурентного середовища. Тренінг проходить за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business.

200x150