Прес-центр

Практикум: «Новий порядок подачі відомостей про кінцевих бенефіціарних власників та структуру власності»

utverzhdenie struktury sobstvennosti i obnovlenie informatsii o benefitsiarnyh sobstvennikah

29 липня Запорізька ТПП запрошує на практикум, присвячений новому порядку подачі відомостей про кінцевих бенефіціарних власників та структуру власності.

Докладніше

Вебінар «Експорт продукції українського виробництва за допомогою світових електронних майданчиків»: 2-3 серпня

вебінари post4 1

2 і 3 серпня Запорізька торгово-промислова палата запрошує експортерів взяти участь у безкоштовному вебінарі. Ви дізнаєтеся: як експортувати власну продукцію за допомогою популярних світових електронних майданчиків (Indiamart, Alibabа, Europages, Amazon, Ec21, ThomasNet та інші). Початок об 11.00.

Вебінар «Харчове законодавство ЄС та України»: 27-29 липня

вебінари post3 1З 27 по 29 липня запрошуємо підприємства харчової галузі, сектору переробки агропродукції на безкоштовний вебінар з питань харчового законодавства ЄС та України. Початок об 11.00.

Експертка зустрічі: Олеся Прісс, д.т.н., професорка, завідувачка кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи Таврійського державного агротехнологічного університету. Експерт в галузі НАССР та Global Gap.

Вебінар «Діджиталізація бізнесу: юридичний аспект»: 21 липня

вебінари post221 липня Запорізька торгово-промислова палата запрошує підприємців на безкоштовний вебінар, присвячений юридичним аспектам діджиталізації бізнесу. Початок об 11.00.
Спікер заходу: Олександр Поліводський, адвокат, партнер правничої фірми «Софія» к.ю.н., доцент, голова Комітету аграрного, земельного та довкілевого права Національної асоціації адвокатів України, заступник голови Комітету підприємців АПК при ТПП України, науковий співробітник Інституту держави і права ім. В.М. Корецького НАН України.

Вебінар «Оподаткування промислової нерухомості у ФОП»: 20 липня

вебінари post120 липня Запорізька торгово-промислова палата запрошує підприємців на безкоштовний вебінар з питань промислової нерухомості у ФОП і будівлей промисловостей. Початок об 11.00.
Спікерка заходу: керівниця ТОВ «АК «Бухгалтер» Мілітіна Велика – практикуюча бухгалтерка з досвідом понад 20 років, автор публікацій та аналітичних статей.

Докладніше

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В ВЕБІНАРАХ ДЛЯ ПРОСУВАННЯ БІЗНЕСУ!

вебінари 2021 1Запорізька торгово-промислова палата разом із провідними українськими експертами продовжує серію безкоштовних навчально-консультаційних заходів для бізнесу, що реалізується за проєктом «Антикризова платформа «Єднаємо бізнес Запорізького регіону – перемагаємо кризу разом!» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру та за фінансової підтримки Європейського Союзу. Онлайн-заходи стартують 20 липня і триватимуть до вересня включно.

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32