64222 001 AUM Banner 600x80 en

Відкрити португальський ринок для запорізьких товаровиробників

ant 1Відкрити португальський ринок для наших виробників та наростити експорт – мета української делегації на бізнес-форумі Україна-Португалія.

Центр підтримки експорту Запорізької торгово-промислової палати на заході представив віце-президент Запорізької ТПП Дмитро Антонюк

Вінницькі аграрії відвідають Запорізький регіон

IMG f3da5c66dfec9a0f55fcc782defcbd14 V27 - 29 вересня запорізькі аграрії зможуть провести перемовини зі своїми вінницькими колегами. За запрошенням Центру інформаційної підтримки бізнесу Запорізької торгово-промислової палати наш регіон відвідає делегація фермерських господарств Вінницької області на чолі з першим заступником голови облдержадміністрації Андрієм Гижко. Захід організовано за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи «EU4Business» Європейського Союзу.

ІІІ «InCo Forum-2018»: кооперація бізнесу і громад

32424234234 03 03

12 жовтня у виставковому центрі «Козак-Палац» (м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 70б) відбудеться ІІІ Міжнародний форум інтеграції та кооперації «InCo Forum-2018». На часі – інструменти економічного розвитку об’єднаних територіальних громад, вивчення міжнародного досвіду, сприяння кооперації між громадами та бізнесом.

Захід організовується Запорізькою обласною державною адміністрацією, Запорізькою торгово-промисловою палатою, Агенцією регіонального розвитку Запорізької області. Партнери InCo Forum- 2018 – проект міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (проект ПРОМІС), програма «U-LEAD з Європою», Запорізький Центр розвитку місцевого самоврядування, UkraineInvest.

Докладніше

«ЮВЕЛІРНИЙ СВІТ»: завітайте до ВЦ «Козак-Палац»

2З 20 по 23 вересня у виставковому центрі «Козак-Палац (м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 70-б) проходить 17-а міжрегіональна спеціалізована виставка ювелірних виробів «Ювелірний Світ - 2018», організована Запорізькою торгово-промисловою палатою за підтримки Асоціації Ювелірів України.
«Ювелірний Світ» у Запоріжжі – завжди яскрава та довгоочікувана подія. Експозиція сприяє популяризації та розвитку галузі, адже тут заявляють про себе талановиті спеціалісти та майстри, демонструються ексклюзивні прикраси.

Докладніше

Тренінг «Стратегічне бізнес-планування фруктово-ягідного бізнесу»: Відгуки учасників. Фотогалерея

1

5 – 6 вересня власники, топ-менеджери агропідприємств Запорізького регіону вдосконалювали знання на тренінгу «Стратегічне бізнес-планування фруктово-ягідного бізнесу». Захід був організований Центром інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя Запорізької ТПП за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business.

Тренер курсу – Ірина Кухтіна, президент Асоціації «Ягідництво України» протягом двох днів у бесідах, дискусіях, бізнес-іграх допомагала учасникам не тільки вивчити нові інструменти стратегічного планування, але й подивитися на власний бізнес під іншим кутом, знайти нові підходи та рішення. Корисний досвід аграрії отримали під час візиту до однієї з найсучасніших агрокомпаній Запорізького регіону – «СПП-Лана» (її представники також взяли участь у тренінгу), де познайомилися з організацією вирощування та зберігання фруктової продукції

Докладніше

Навчаємося ставити цілі та отримувати результат

15 вересня у Запорізькій торгово-промисловій палаті стартував тренінг «Стратегічне бізнес-планування фруктово-ягідного бізнесу». Власники, топ-менеджери агропідприємств вдосконалюють практичні навички для підвищення ефективності бізнесу. Організатор заходу - Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя. Тренінг проходить за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business.

200x150