64222 001 AUM Banner 600x80 en

Підприємці навчалися виходити на ринки правильно

1.1Семінар-тренінг у Запорізькій торгово-промисловій палаті об’єднав керівників підприємств МСБ, менеджерів зовнішньоекономічної діяльності, логістів та спеціалістів з експортно-імпортних операцій. Вчилися аналізувати ризики в міжнародній торгівлі, розпізнавати їх та уникати в практичній роботі на експортних ринках.
Освітній захід відбувся за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business. Організатор - Центр підтримки бізнесу м. Запоріжжя, оснований на базі Запорізької торгово-промислової палати.

Докладніше

Запорізькі аграрії вперше презентували власну продукцію на глобальній виставці імпортних товарів у Китаї

1
5-10 листопада в Шанхаї відбулася наймасштабніша виставка імпортних товарів і послуг – China International Import Expo, що об’єднала понад 300 тисяч зареєстрованих відвідувачів, більше 5 тисяч інвесторів, баєрів, волонтерів та офіційних делегацій з-понад 130 країн і регіонів.
Вперше на такій глобальній виставці був представлений колективний стенд Запорізької області, організований Запорізькою торгово-промисловою палатою. На інформаційному стенді можна було ознайомитися з інвестиційно-промисловим потенціалом Запорізької області. Головна тема – агропромисловий комплекс – як одна із галузей для налагодження міжнародного співробітництва.

«Ярмарок освіти» у ВЦ «Козак-Палац»: обираємо професію, підвищуємо кваліфікацію

20181108 121418З 8 по 10 листопада у виставковому центрі «Козак-Палац» відбувалася щорічна спеціалізована виставка «ЯРМАРОК ОСВІТИ», що об’єднала 20-ту спеціалізовану виставку навчальних закладів «Абітурієнт» та 9-ту спеціалізовану виставку «Освіта за кордоном».

Докладніше

Якісна продукція – від запорізьких виробників на форумі «AgroPro»

DSC 2058Під час форуму з переробки продуктів рослинництва та тваринництва «AgroPro» у виставковому центрі «Козак-Палац» розташувалися експозиції від запорізьких фермерів, виробників хлібобулочної, м’ясної, плодово-ягідної продукції. Серед них – як провідні підприємства регіону, зокрема, Племзавод «Степной», так і виробники власної продукції, що тільки роблять перші кроки на ринку.

Докладніше

Підтримка експорту для МСП: Готовність експортувати для малих та середніх підприємств – експорт для починаючих

987987Підтримка експорту для малих та середніх підприємств: Готовність експортувати - триденний навчальний семінар, спеціально розроблений для виклику та початкового запуску експортерів, котрі починають експортувати. Захід відбудеться 21 - 23 листопада 2018 року у Запоріжжі,  в Запорізькій ТПП (бул. Центральний, 4).

Форум «AgroPro» у ВЦ «Козак-Палац»: практичні поради для аграрного бізнесу

11 листопада у виставковому центрі «Козак-Палац» стартував II спеціалізований аграрний форум з переробки продуктів тваринництва та рослинництва «AgroPro». Захід організований Центром інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя, основаним на базі Запорізької торгово-промислової палати, за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку в рамках ініціативи «EU4Business» Європейського Союзу.

200x150