broker tamojnya zaporozhzhye eur1

Прес-центр

Центр підтримки бізнесу м.Запоріжжя надає місцевому бізнесу інформацію для розвитку з залученням міжнародних партнерів

1 Small20 вересня у Центрі підтримки бізнесу м. Запоріжжя, основаному на базі Запорізької торгово-промислової палати, відбулася презентація ЄБРР, покликана ознайомити компанії регіону з можливостями надання грантів на консалтингові проекти у рамках ініціативи EU4Business.

Докладніше

«ЮВЕЛІРНИЙ СВІТ-2017»: провідні ювеліри України запрошують до ВЦ «Козак-Палац»

1 SmallЗ 21 по 24 вересня у виставковому центрі «Козак-Палац» відбулося урочисте відкриття 16-ї міжрегіональної спеціалізованої виставки ювелірних виробів та коштовних подарунків «Ювелірний Світ-2017», організованої Запорізькою торгово-промисловою палатою за підтримки Асоціації ювелірів України.

Генеральний партнер виставки: Ювелірний дім «KIMBERLI»

Діамантовий партнер: Запорізька ювелірна фабрика «АRISTA» Ювелірний завод «Вінниця-Кристал»

Золотий партнер: Ювелірна компанія «ТANGO»

Спільно з бізнесом регіону

IMG 4661Під час 14-ї сесії Запорізької обласної ради відбулося урочисте нагородження колективу Запорізької ТПП Грамотою Верховної Ради України. Ця відзнака вручається за вагомий внесок у розвиток життєдіяльності держави, сприяння становленню та зміцненню України.

Обговорення проекту Кодексу етики медіатора відбулося у Запорізькій ТПП

P1014668 Small18 вересня за сприянням програми USAID та Національної асоціації медіаторів України у Запорізькій торгово-промисловій палаті відбулося обговорення проекту Кодексу етики медіатора.

Вітаючи учасників зустрічі, віце-президент НАМУ Владислава Каневська зазначила, що такі зустрічі завжди надають наснаги: «…Завітавши до Запоріжжя, бачимо, що є підтримка, є професійні медіатори, а значить – є перспективи розвитку медіації*. Адже 20 років тому – коли все тільки починалося – розвиток був дуже повільним».

Докладніше

Практикум «Будівельна реформа - 2017»

Практикум: Строительная Реформа — 2017У програмі практикуму:
Основні Закони України в сфері містобудівної діяльності. Постанови Кабінету Міністрів. Відомчі акти. Коло суб'єктів, які видають акти в сфері містобудування. Будівельні норми і стандарти. Дія нормативних актів радянських часів. Затвердження ДБН і змін до них. Докладніше на сайті  Навчального центру ТПП "Академия"

Докладніше

ЄБРР надає грантову підтримку малому та середньому бізнесу на консалтингові проекти у рамках ініціативи EU4Business

1 Small6 вересня у Запорізькій торгово-промисловій палаті у рамках діяльності Центру підтримки бізнесу м. Запоріжжя відбулася перша практична зустріч регіонального бізнесу з представниками ЄБРР. Головним експертом виступив провідний банкір програми Владислав Носик. Захід був присвячений можливостям фінансування малого та середнього бізнесу, які надає Європейський банк реконструкції та розвитку у рамках ініціативи EU4Business.