Ambiente

XXІ галузева будівельна виставка «Домострой-Весна 2012»

21 березня у Виставковому центрі «Козак-Палац» відкриється XXІ галузева  будівельна виставка «Домострой-Весна 2012», організатором якої виступає Запорізька торгово-промислова палата.
Виставковий проект «Домострой» напередодні весняно-літнього будівельного сезону на гостинному виставковому майданчику понад 4000 кв.м об’єднає близько 130 учасників будівельного ринку: провідних виробників, постачальників, дилерів.
Виставкові заходи залишаються найбільш ефективним засобом просування інтересів бізнесу на ринку, надаючи можливість, використовуючи виставкову інфраструктуру, отримати максимальну кількість ділових контактів. Саме тут, на території виставки, одночасно зустрічаються всі учасники ринку від виробників до кінцевих споживачів. Саме виставка дозволяє в найкоротший термін ознайомитись відразу з безліччю пропозицій та обрати самий гідний варіант для покупця.
З появою нової виставкової площадки із сучасною інфраструктурою, завдяки підтримці галузевих асоціацій та зростаючому попиту на розвиток будівництва та реконструкцію у промислово насиченому регіоні, виставка «Домострой» стала одним із успішніших виставкових проектів.
Основні напрямки, представлені на виставці цього сезону: будівельні матеріали та послуги, оздоблювальні матеріали, вікна, двері, фасади, архітектурні рішення, освітлення, інженерні системи, дитячі та спортивні майданчики, нові рішення для комунального господарства, рішення для благоустрою оселі.
Вже традиційно виставка «Домострой-Весна», окрім основного будівельного напрямку, пропонує відвідувачам актуальні для весняно-літнього сезону окремі спеціалізовані експозиції: виставку кліматичного обладнання «Клімат-2012», виставку пропозицій для приватного будівництва «Котеджне будівництво-2012», виставку рішень по благоустрою територій «Ландшафтний дизайн - 2012».
Незмінними  стали вимоги сучасного споживача до якості та екологічності будівельних та оздоблювальних матеріалів. Саме цьому важливішому аспекту учасники виставки приділяють підвищену увагу. Тому на факторах енергозбереження, екологічної безпеки, надійної ізоляції зроблено особливий акцент багатьох учасників виставки, що прагнуть задовольнити потреби сьогоденного суспільства.

Ділова складова виставки: спеціалізовані семінари, презентаційні заходи, бізнес-зустрічі направлені на більш ефективну роботу як учасників, так і відвідувачів-професіоналів.
21 березня о 12.30 запорізьке підприємство «Екологічна компанія «Гранік» запрошує на презентацію «Запоріжжя-Магдебург. Європейський рівень поводження з відходами».
22 березня о 15.00 у малому конференц-залі (2-й поверх) відбудеться семінар ТОВ  «Підприємство «Алеко» на тему «Енергоефективне будівництво по технології Plastbau».
На протязі всієї роботи виставки відвідувачі матимуть змогу ознайомитись з представленим генеральним планом м. Запоріжжя та внести свої пропозиції щодо покращення інфраструктури нашого міста. А потенційні інвестори та забудовники запропонувати своє співробітництво.

Офіційно виставка «Домострой-весна 2012» відкриється 21 березня о 12.00, буде працювати 21, 22, 23 березня з 10.00 до 18.00, 24 березня з 10.00 до 15.00. Адреса ВЦ «Козак-Палац» вул. Перемоги, 70-б.

«Козак-Палац» - територія Вашого успішного бізнесу!
Оргкомітет виставки «Домострой»
тел.: (061) 213-50-26, 213-51-67
www.expo.zp.ua, e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра., Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.