broker tamojnya zaporozhzhye eur1

Сьогодні – студенти, завтра – підприємці

день предпринимателяЗасідання «Клубу майбутніх підприємців» відбулося 3 листопада у виставковому центрі «Козак-Палац». Тема першої зустрічі у рамках нової ініціативи Запорізької торгово-промислової палати – «Енергозбереження, енергоаудит та енергоменеджмент» - стала продовженням заходів, що пройшли у рамках Міжнародного енергетичного форуму та спеціалізованої виставки «Енергія-2011».
Слухачі та активні учасники бесіди - студенти других, третіх та четвертих курсів Економіко-правничого коледжу вищого навчального державного закладу ЗНУ.
Відкрив перше засідання Клубу віце-президент ЗТПП Дмитро Антонюк, який побажав зібравшимся плідної роботи, активного діалогу та здобуття корисних знань, які, без сумніву, знадобляться їм у майбутньому.

Що таке енергоефективність з наукової точки зору, які вона має рівні студенти дізналися з виступу доценту кафедри енергетичного менеджменту Анатолія Лохматова. Про альтернативні види енергії молодій аудиторії розповів заступник директора фірми «Альфа-стар» (член ЗТПП), що входить до кластеру з енергоефективності ЗТПП, експерт журналу «Міжнародна біоенергетика» Олексій Стояновський. Про досвід впровадження методики Юніда на запорізьких підприємствах повідомив доцент кафедри теплоенергетики ЗДІА, координатор проекту «Більш чисте виробництво» Олексій Назаренко.

Та головне, на що спрямовували молодь виступаючі, необхідність бути небайдужими до майбутнього своєї країни, сучасними, освіченими, готовими до впровадження нових знань та ідей.
По закінченню засідання студенти ознайомилися з експонентами 8-ї спеціалізованої виставки енергетичних технологій, промислової електроніки та електротехніки «Енергія-2011».