broker tamojnya zaporozhzhye eur1

Члени Запорізької ТПП – у числі кращих підприємців

день предпринимателя2 вересня в Україні відзначили День підприємця. Президент Запорізької торгово-промислової палати Володимир Шамілов привітав підприємців та нагородив відзнакою ЗТПП «Меркурій» приватне підприємство «Бердянськмеблі» в особі директора Владислава Шалєєва та ТОВ «Електротехмаш» (нагороду отримав директор товариства Олександр Гринченко) - «за значний внесок у розвиток економіки регіону, створення конкурентних товарів і послуг та з нагоди святкування Дня підприємця».
Урочистості з нагоди відзначення Дня підприємця об‘єднали представників бізнес-кіл Запорізької області. На святковому заході були підведені підсумки обласного конкурсу серед понад 200 лауреатів. Мета щорічного конкурсу полягає у тому, щоб нагородити та відзначити найкращих підприємців за всіма критеріями розвитку малого та середнього бізнесу. Але цього року додали ще дві умови: підприємство або виробник повинен мати регіональні особливості та інноваційні підходи у своїй підприємницькій діяльності.
У числі лауреатів і переможців конкурсу у різних номінаціях – і дійсні члени Запорізької торгово-промислової палати:

«Кращим підприємцем-2011» стала приватний підприємець Тетяна Макухіна (ландшафтний дизайн, флористичні послуги).
«Бізнес-леді-2011» - директор ТОВ «НЕДЕКС-УКРАЇНА» Галина Литвиненко (виробництво молекулярних сит).
«Молодий підприємець-2011» - приватний підприємець Владислав Павлов (власник рекламно-виробничої групи «ПАВЛОВ ПРОДУКТ»).
Лауреат у номінації «Бізнес-стабільність-2011» - директор ТОВ «Електротехмаш» Олександр Гринченко (дослідження і розробки в галузі технічних наук).
«Кращий роботодавець-2011» - директор ТОВ «Талісман» Катерина Старікова (виробництво шкіряного взуття).
«Кращий виробник-2011» - директор ТОВ «БіОл» Олег Шостак, комерційний директор Олег Дунаєв (виробництво литого алюмінієвого посуду).
«Підприємець-новатор-2011» - директор ТОВ НВП «Чиста Енергія» Вадим Павленко (впровадження на підприємствах біогазових технологій, технологій одержання енергії з поновлюваних джерел. Фінансовий інжиніринг. Керування проектами).
Лауреат у номінації «Кращий фермер-2011» - голова ФГ «Таврія-Скіф» Вікторія Каліман (вирощування та переробка зернових і технічних культур. Вирощування розсади, овочів).

{jcomments off}