Про електронні трудові книжки, дистанційну роботу та інші актуальні питання розповідали на практикумі

27

31 березня Запорізька торгово-промислова палата продовжила серію навчально-консультаційних заходів для бізнесу. Відбувся практикум, присвячений актуальним питанням трудових правовідносин.

В офлайн/онлайн практикумі взяли участь понад 50-ти фахівців кадрових, юридичних служб запорізьких компаній, що працюють у різних галузях промисловості, сфері надання послуг, адже нове законодавство стосується абсолютно всіх компаній, установ, що мають як чисельні колективи, так і невеликий штат співробітників.
Світлана Заболотна – бізнес-тренерка, консультантка, постійна експертка навчальних заходів Запорізької ТПП у сфері кадрового законодавства розповідає:
«Сьогодні ми приділили увагу актуальним питанням змін у трудовому законодавстві щодо електронного документообігу на підприємстві, дистанційної роботи, системи оплати праці та іншим важливим аспектам трудового права».
Спікерка заходу - Анастасія Лозицька, начальниця управління інформаційних систем та електронних реєстрів Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області зазначає:
«Головна подія – прийнято закон про оцифровку трудових книжок (Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі»), що передбачає повний перехід на електронні трудові книжки протягом п’яти років. На сьогодні спеціалістами Пенсійного фонду України вже оцифровано близько 20 тис. трудових книжок.
Отже, на практикумі говоримо про нові сервіси вебпорталу Пенсійного фонду України, про електронні трудові книжки, новації законодавства, наводимо практичні приклади».

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32