У Запорізькій торгово-промисловій палаті відбулася зустріч учасників Клубу якості

Сайт1Про залученість колективу, лідерство і мотивацію персоналу говорили під час засідання Клубу якості, що працює при Запорізькій торгово-промисловій палаті.
Експерт зустрічі - Валерій Рюмшин, фахівець з управління знаннями, тренінг-менеджер, представник ТОВ «MNC Груп» зазначає:
«Семінар присвячений особистості підприємця, фахівця. Розглянемо, як бути ефективним лідером, обговоримо мотиваційні заходи».
Серед найголовніших засобів мотивації спікер називає залученість членів колективу: «До співробітників необхідно ставитися, як до партнерів. Вся система мотивації починається з того, що необхідно чути думку персоналу».
Загалом протягом дискусійного дня (захід відбувався у комбінованому офлайн/онлайн форматі) учасники розглянули такі теми:
- Як стати ефективним менеджером. Практичні рекомендації щодо формування особистості.
- Психологічна характеристика менеджера. Характер і стилі управління.
- Сутність лідерства та керівництва. Феномен лідерства.
- Мотивація і психологічні основи управління персоналом.
- Принципи і правила стимулювання, мотивації.
Членами Клубу є фахівці понад 30-ти підприємств, що представляють великі промислові компанії, малий і середній бізнес. Зокрема, до обговорення теми психології менеджменту и мотивації персоналу долучилися представники ПрАТ «Плутон», ПрАТ «Пологівський МЕЗ», АТ "Мотор Січ", ТОВ "Техснабкомплект сервіс", АТ "Запорізький завод феросплавів", ПП "НПКО "ТАТА", ГС "Запорізький кластер "ІАМ", КП "НВК "Іскра".
Клуб якості допомагає його учасникам завжди отримувати фахову консультаційну підтримку, обмінюватися досвідом з колегами і підвищувати кваліфікацію на спеціалізованих тренінгах і вебінарах.
Серія навчальних заходів продовжується. Варто зазначити, тематика обрана за підсумками опитування учасників Клубу. Переважна більшість учасників визначила такі теми як пріоритетні та важливі для них:
- Чому система менеджменту не працює: п’ять ключових проблем (квітень)
- Організація постійного вдосконалення в системах управління якістю (червень)
- Сучасний стан і тенденції розвитку стандартизації та оцінки відповідності. Практичні аспекти реалізації системи технічного регулювання в Україні (жовтень)
- Практика управління ризиками в системах менеджменту (грудень)
Точні дати заходів уточнюються.
З питань членства в Клубі звертайтеся до управління експертиз ЗТПП за тел. (067) 256-23-48, Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. (Алла Стрюкова).

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32