Запорізька ТПП продовжує співпрацю з Німеччиною

17Запорізьку торгово-промислову палату відвідав Генеральний консул Федеративної Республіки Німеччина д-р Штефан Кайль. Під час зустрічі з президентом ЗТПП Володимиром Шаміловим обговорили напрями підтримки ефективного бізнес-середовища, сприяння налагодженню двосторонніх економічних контактів.
Зокрема, Володимир Шамілов познайомив Генерального консула д-ра Штефана Кайля з історією співпраці Запорізької ТПП з німецькими колегами, реалізованими та поточними проєктами.

Зокрема, традиційною стало співробітництво з німецькими Торгово-промисловими палатами, бізнес-асоціаціями, що сприяє розвитку ділового співробітництва між підприємцями Запоріжжя та Німеччини. Символічно, що перша міжнародна угода Запорізької ТПП була підписана саме з німецькими партнерами - Торгово-індустріальною Палатою Манхайма.
Наразі ЗТПП є партнерською платформою Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ - Програмою федерального міністерства економіки та енергетики для управлінських кадрів Німеччина – Україна.
За час існування програми понад 30-ти топ-менеджерів запорізьких компаній – членів Палати пройшли стажування у Німеччині. Наразі проект продовжується у режимі онлайн.
Д-р Штефан Кайль відзначив активну і дієву позицію Запорізької торгово-промислової палати і висловив сподівання на розвиток співробітництва, готовність сприяти обміну діловими контактами між запорізьким та німецьким бізнесом.
Принагідно Володимир Шамілов запросив пана Генерального консула до участі в Запорізькому Промисловому Форумі, що має відбутися у ВЦ «Козак-Палац» 18-20 травня 2021 року.

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32