У ВЦ «Козак-Палац» відбулися спеціалізовані виставки «АгроТехСервіс» і «Будівництво в цивільному та аграрному секторах»

AgroTeh копияЗапорізька торгово-промислова палата відкрила новий виставковий сезон. 9 - 11 лютого у ВЦ «Козак-Палац» працювали ХХ агропромислова виставка «АгроТехСервіс» і спеціалізована експозиція «Будівництво в цивільному та аграрному секторах» (м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 70Б). Онлайн підприємці приєдналися до ділових заходів та дізналися про досвід розвитку сімейного фермерства, обговорили актуальні законодавчі зміни, експортні можливості.

У виставковій залі продукцію та послуги представили понад 60 компаній з Вінницької, Дніпропетровської, Запорізької, Кіровоградської, Київської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Сумської, Харківської, Херсонської, Черкаської областей. Більшість експозицій – це продукція, матеріали, виготовлені в Україні.
Ділову програму виставок відкрила онлайн-конференція «2021 рік – очікування для аграріїв, перспективи, виклики та ризики» за участі представників Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, міжнародних програм Канади, Німеччини, США.
Теми для обговорення: державні програми підтримки агросектору у 2021 році, зміни у законодавстві України, ситуація на внутрішньому ринку країни, експортні можливості, зерновий ринок України.
«АгроТехСервіс-2021» широко презентувала сільгоспмашинобудування і запчастини. Зокрема, власну продукцію запропонувала запорізька компанія «Капіталпромресурс» - виробник унікальної сівалки для посіву за No-till та класичною технологією. Техніку від запорізької компанії сьогодні з задоволенням обирають не тільки українські фермери, але й їх колеги з Білорусі, Болгарії, Казахстану, Латвії, Литви, Румунії, Угорщини, Словенії. Також на виставці – запорізький завод сільгосптехніки «Оріхівсільмаш», «Агромаш Калина» з Віннниці, «Агро Кар» і «Агро Партс Україна» з Кропивницького.
У ВЦ «Козак-Палац» аграрії обирали посівний матеріал, засоби захисту рослин і добрива, знайомилися з пропозиціями на ринку будівельних технологій, обладнання, інженерних систем.
Особлива увага – діджиталізації агробізнесу. Зокрема, на виставці продемонстрували інструменти цифрового, точного землеробства.
Нові сорти сільськогосподарських культур, безпечні засоби захисту рослин, рекомендації щодо вирощування насіння пропонують науковці Всеукраїнського інституту селекції – Південь, Інституту олійних культур Національної академії аграрних наук України, інженерно-технологічного інституту «Біотехніка».

Виставкові заходи відбуваються з дотриманням карантинно-санітарних вимог. Для комфорту й безпеки відвідувачів та учасників у «Козак-Палац» створені всі необхідні умови.

Режим роботи виставок:
09 лютого з 10:00 до 17:30