Учасники кластеру «Інжиніринг. Автоматизація. Машинобудування» відвідали підприємство «Запоріжкран»

1Від планів на Новий 2021 рік – до практичних дій. Учасники кластеру «Інжиніринг. Автоматизація. Машинобудування» відвідали ПрАТ «Запоріжкран» та обговорили можливі напрями співробітництва з генеральним директором підприємства Сергієм Плясовим, ознайомилися з виробництвом.

Член Запорізької торгово-промислової палати ПрАТ “Запоріжкран” – спеціалізований завод з випуску мостових, козлових та спеціальних кранів, лідер з виробництва кранів та кранового обладнання у Східній Європі та країнах СНД. Підприємство займається виробництвом підйомного та такелажного обладнання, виробництвом металевих конструкцій, оптовою торгівлею промислового обладнання. Для компаній-учасників кластеру корисним і важливим є досвід виробничої діяльності, співпраця з таким успішним підприємством машинобудівної галузі.

IMG 7f981e9d26a83d1549e8a58810843434 V
2020 став роком активної реалізації спільних ініціатив для учасників кластеру «Інжиніринг. Автоматизація. Машинобудування»: від представлення широкій громадськості під час Запорізького Промислового Форуму – до вирішення низки організаційних питань, проведення навчальних бізнес-сесій, вебінарів.
Кластер заручився міжнародною, регіональною підтримкою. Ініціатива Запорізької торгово-промислової палати, Асоціації Підприємств Промислової Автоматизації України, Національного університету «Запорізька політехніка» та групи запорізьких компаній підтримала програма ООН з відновлення та розбудови миру. Також діяльність Кластеру визначена одним із перспективних напрямів у Стратегії регіонального розвитку Запорізької області до 2027 року.
Об’єднання зусиль, спільних інтересів бізнесу, освіти і науки, профільних асоціацій допомагає підприємствам ставати сильнішими, випускати якісну конкурентоздатну продукцію і відповідно - підвищувати прибутки. Про перспективні плани розвитку кластеру «Інжиніринг. Автоматизація. Машинобудування» йшла мова під час стратегічної сесії, що відбулася 22 грудня.

Звертайтеся з питань участі у Кластері «Інжиніринг. Автоматизація. Машинобудування» за тел. (061)233-11-72, 050-484-11-97, е-mаіl: oso@ссі.zр.uа.

Стежте за анонсами найближчих подій кластеру на сайті:
www.cci.zp.ua

Підписуйтесь на сторінку Запорізької торгово-промислової палати у ФБ:

IMG dd9e0ff8927eb8391d3845f5b1d330c7 V

logo international trade centre 01