Навчальна програма для замовників публічних закупівель

Публічні закупівлі27 – 29 січня відбудеться навчальний курс для фахівців – членів тендерних комітетів, уповноважених осіб, які безпосередньо займаються плануванням закупівель, організацією і проведенням процедур закупівель/спрощених закупівель, звітуванням щодо укладених договорів. У програму включені аспекти чинного регулювання сфери публічних закупівель.

Нагадуємо, що за порушення законодавства зазначеної сфери уповноважені особи замовників, службові (посадові) особи замовників, керівники замовників несуть відповідальність згідно з законами України, зокрема, у вигляді адміністративного стягнення від 100 до 10000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (в залежності від виду правопорушення) відповідно до статті 16414 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Заняття проводять фахівці-практики в сфері публічних закупівель та представники Управління Східного офісу Держаудитслужби в Запорізькій області.
Запорізька торгово-промислова палата щомісяця організує освітні заходи для спеціалістів установ, організацій, підприємств, на яких поширюється законодавство в сфері публічних закупівель. Інформуємо, що з 19.04.2020 року введена в дію нова редакція Закону України «Про публічні закупівлі» №922-VIII від 25.12.2015, відповідно до якої значно зменшений вартісний поріг здійснення законодачо регульованих закупівель (починаючи з 50 тисяч гривень), що потребує особливої уваги всіх замовників, зокрема тих, які раніше не здійснювали закупівлі у відповідності до законодавста через їхню невелику вартість.
Вартість навчання складає: 1900,00 грн з урахуванням ПДВ
Учасники заходу після навчання отримують сертифікат
Крім того, Запорізька торгово-промислова палата пропонує консультаційні послуги у сфері публічних закупівель на комерційній основі:
• повне супроводження процедур закупівель/спрощених закупівель;
• розробка тендерної документації або її експертиза щодо відповідності законодавству;
• розробка документів щодо діяльності уповноваженої особи/тендерного комітету;
• перевірка документів по проведеним раніше процедурам закупівель;
• індивідуальні консультації, інформаційна та методична допомога, правова підтримка.

Місце проведення: ЗТПП, б. Центральний, 4. Навчання буде проводитися з дотриманням санітарних вимог, які встановлені на час дії карантину. Участь у заході обмежена (до 10 осіб).

Реєстрація учасників:
м. Запоріжжя: