Приєднуйтесь до бізнес-сесій від Запорізької торгово-промислової палати!

20201202 110234Якими є головні переваги кластерних організацій для учасників ринку? – бізнес-сесія на цю тему відкрила серію безкоштовних навчальних, дискусійних заходів у рамках роботи регіонального кластеру «Інжиніринг. Автоматизація. Машинобудування» в Запорізькому регіоні.
Про власний досвід кластерної діяльності розповідають директор Асоціації підприємств Промислової Автоматизації України Олександр Юрчак, директорка Харківського ІТ-кластеру Ольга Шаповал, член правління Української меблевої асоціації Оксана Донська, координатор Миколаївського кластеру RinnoHUB Володимир Євсеєв.

Презентуючи Хаврківський ІТ-кластер, Ольга Шаповал розповідає, що організація об’єднує ІТ-компанії, університети та владу. Основна місія – сталий розвиток екосередовища для розвитку технологічного бізнесу. Мають місце і приклади кооперації навколо спільної реалізації міжнародних проєктів.
Максимальний ефект від діяльності кластеру мають ті компанії, які беруть активну участь у роботі об’єднання, - зазначає директор Асоціації підприємств Промислової Автоматизації України Олександр Юрчак.
Активніше долучатися до роботи Запорізького кластеру «Інжиніринг. Автоматизація. Машинобудування» запрошує віцепрезидент Запорізької торгово-промислової палати Андрій Куц. Зокрема, вже цього тижня продовжуємо навчальні бізнес-сесії.
4 грудня допомагаємо будувати стратегію фандрайзингу (залучення ресурсів) саме для вашого бізнесу на вебінарі «Фандрайзинг для МСБ».
Наша спікерка: Ольга Маліхатко, голова громадської організації «ІНГРІВ», приватна підприємниця, сертифікована бізнес-тренерка Міжнародної організації праці ILO.
10 грудня відбудеться бізнес-сесія на тему: «Інтернаціоналізація та експорт – ролі та можливості кластерних організацій».
Про переваги кластерів у виході на міжнародні ринки поговоримо з представниками Харківського ІТ-кластеру, Кластеру автопрому «Закарпаття», ГО «Український органічний кластер», Львівського ІТ-кластеру. Власним досвідом поділяться і представники Запорізького кластеру «Інжиніринг. Автоматизація. Машинобудування».
11 грудня – вебінар «Як побудувати модель ефективного виробництва».
14 грудня – бізнес-сесія «Покращення операційної ефективності промислових підприємств МСБ»
Реєстрація:

тел.: 050-484-11-97
е-mаіl: oso@ссі.zр.uа

Довідково
Проєкт «Кластер «Інжиніринг. Автоматизація. Машинобудування» реалізується Запорізькою торгово-промисловою палатою в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.
Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).
Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32