Запорізька торгово-промислова палата розширює співпрацю для розвитку бізнесу

IMG 1158Запорізька торгово-промислова палата та Регіональне відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях уклали Меморандум про співпрацю.
Документ підписали президент Запорізької торгово-промислової палати Володимир Шамілов і начальник Управління забезпечення реалізації повноважень у Запорізькій області РВ Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях Олександр Дмитрієв.
«Метою є консолідація зусиль для розвитку економіки Запорізького регіону та залучення іноземних і національних інвестицій», - зазначається у Меморандумі.

«Запорізька торгово-промислова палата традиційно співпрацює з Регіональним відділенням Фонду держмайна України. Наразі плануємо реалізацію спільних інформаційних, презентаційних заходів з метою розвитку бізнесу Запорізького регіону, сприяння прозорим приватним інвестиціям, державно-приватному партнерству», - зазначає президент Запорізької торгово-промислової палати Володимир Шамілов.
Начальник Управління забезпечення реалізації повноважень у Запорізькій області РВ Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях Олександра Дмитрієв коментує:
«Ми продовжуємо співробітництво за різними напрямами діяльності наших установ, будуємо ефективну комунікацію, обмінюємось набутим досвідом з профільних питань. Адже співпраця Управління забезпечення реалізації повноважень у Запорізькій області Регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях та Запорізької торгово-промислової палати вже триває. І підписання Меморандуму – це логічне продовження нашого партнерства. Адже мета у нас спільна – покращити інвестиційний клімат у державі та регіонах».

IMG 1127

IMG 1153

IMG 1158

IMG 1162
Зокрема, у планах спільної роботи: об’єднання зусиль в організації інформаційних, презентаційних заходів для бізнесу, відтак – сприяння у залученні національних і міжнародних інвестицій, участь у робочих групах з метою розробки пропозицій до законодавчих актів, поширення важливої для бізнесу і громадськості інформації на сайтах і у соціальних мережах.

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32