Запорізька ТПП допомагає впроваджувати міжнародні стандарти менеджменту якості на підприємствах в Україні і за кордоном

АУДИТЕксперти Запорізької торгово-промислової палати провели наглядовий аудит для польської компанії Shumacher Packaging Sp. Z o.o.Zaklad Wroclaw – виробника гофрокартону і пакувальних матеріалів. Наглядовий аудит здійснювався відповідно до вимог стандарту SA 8000, що підтверджує використання соціально-відповідальних підходів у діяльності підприємства.
Експертна підтримка Запорізької торгово-промислової палати ще на початку 2020 року допомогла польському виробнику потрапити до престижного рейтингу EcoVadis, присвяченому діяльності підприємств у різних галузях соціальної відповідальності: довкілля, трудові відносини і права людини, етика, закупівлі в рамках сталого розвитку. Відтак компанія увійшла до числа кращих підприємств світу в галузі соціальної відповідальності.
Нагадаємо, Запорізька торгово-промислова палата впроваджує і підтримує системи управління якістю на підприємствах вже понад 15 років. За цей час експерти набули власного досвіду роботи зі стандартом ISO 9001 (гарантом якості послуг Запорізької торгово-промислової палати виступає впроваджена система менеджменту якості, що відповідає вимогам міжнародного стандарту ISO 9001, сертифікована в системі DEKRA). А також – побудували мережу контактів з українськими та зарубіжними експертами. Наприкінці 2019 року це дозволило вийти на новий рівень компетенції – розпочати сертифікацію муніципальних Центрів надання адміністративних послуг на відповідність вимогам міжнародних стандартів.
Наразі експерти Запорізької ТПП продовжують надавати послуги підприємствам у впровадженні систем менеджменту. Спільно з органом сертифікації «Глобал Сертифік» займаються сертифікацією продукції та систем менеджменту, підготовкою внутрішніх аудиторів компаній. Зокрема, цього року сертифікаційні та наглядові аудити проведені для компаній ТОВ «ДЦ «МЕДЛАЙФ-БІО», ТОВ «Техснабкомплект сервіс», ПП «МАГІСТР», ТОВ «Електротехмаш», ТОВ «НВО ПЕРСПЕКТИВА», ПрАТ «Плутон», ПП НПКО «ТАТА», ПрАТ «Запоріжполімертара» та інших.
Також при Запорізькій торгово-промисловій палаті працює Клуб якості, долучившись до роботи якого можна отримати фахову консультаційну підтримку, обмінятися досвідом з колегами і підвищити кваліфікацію на спеціалізованих тренінгах і вебінарах.
Замовити експертні послуги і ознайомитися з анонсами заходів можна на сайті: https://e-tpp.org/

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32