ЗАПОРІЗЬКА ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА ПАЛАТА ВІТАЄ ПІДПРИЄМЦІВ ІЗ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ!

1 minУ першу неділю вересня в Україні відзначається День підприємця. Напередодні свята президент Запорізької торгово-промислової палати Володимир Шамілов взяв участь в урочистому спільному засіданні обласної координаційної ради. За високий професіоналізм, активну підтримку палатівського руху та з нагоди свята пам’ятним символом «Могутність краю» Запорізької ТПП нагороджені: ТОВ “Виробництво підсиленої техніки» (засновник Сергій Мороз) і ТОВ «Укрфаворит» (засновниця – Олена Ісаєва).

ТОВ “Виробництво підсиленої техніки» - успішне підприємство машинобудівного комплексу України, розташоване в м. Оріхів. Компанія спеціалізується на виготовленні сільгосптехніки, основний напрям – зерноочистка і зернонавантаження. Продукція користується попитом в Україні і за кордоном.

Основна сфера компанії «Укрфаворит» - оптова торгівля хімічними матеріалами для ливарної галузі України. Крім того,  «Укрфаворіт»  надає  сервісне технічне обслуговування, контролює виробничі операції, роботу обладнання і загалом технологічний процес. Нині компанія займає  30%  ринку: постачає українським підприємствам найсучасніші матеріали для ливарного виробництва і має найбільший в Україні склад зв’язуючих матеріалів.

Підприємства – члени ЗТПП беруть активну участь в проектах з розвитку експортної активності, міжнародної співпраці, підвищення конкурентних позицій, успішно презентують свою продукцію в Україні та за кордоном.

Також почесними грамотами Запорізької облдержадміністрації та облради нагороджені компанії – члени ЗТПП, що представляють найрізноманітніші галузі підприємництва, серед них – промисловці, аграрії.

Запорізька торгово-промислової палати вітає членів ЗТПП, всіх підприємців області з професійним святом та бажає наснаги, здобуття нових конкурентних переваг і успішної щоденної роботи!

Завжди раді бачити вас у Запорізькій ТПП, і вже наступного тижня відкриваємо осінній сезон ділових заходів, що допоможуть здобути нові знання та переваги.

8-10 вересня - у виставковому центрі «Козак-Палац» відбудеться Запорізький Промисловий Форум - один із найбільших в Україні виставкових форумів промисловців.

8 вересня – «круглий стіл» - презентація кластеру «Інжиніринг. Автоматизація. Машинобудування».

17 - 20 вересня - запрошуємо на виставку-продаж ювелірних прикрас та коштовних подарунків «ЮВЕЛІРНИЙ СВІТ - 2020», що відбудеться у ВЦ «Козак-Палац».

15 – 17 жовтня – ІV міжнародний екологічний форум «Еко Форум», спеціалізована виставка «Будівництво та енергозбереження».

Стежте за нашими анонсами на сайті www.cci.zp.ua

Запрошуємо до участі!

logo international trade centre 01