Форум «Кременчук текстильний»: розширюємо експортні кордони

Ивент кавер

5 серпня у м. Кременчук відбувається експортний форум «Кременчук текстильний-2020». Місце проведення: Кременчуцький національний університет ім. Михайла Остроградського, (бул. Пушкіна, 3). Захід організовує Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя, заснований на базі Запорізької торгово-промислової палати за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу. Регіональний партнер – Кременчуцьке відділення Полтавської торгово-промислової палати.

Форум має на меті створити дискусійний майданчик для виробників товарів легкої промисловості, надати знання та інструменти щодо експорту власної продукції, пошуку нових сировинних ринків, впровадження сучасних технологій виробництва та подолання технічних бар'єрів у торгівлі.

До обговорення запропоновані дві основні теми:
1. Новітні тенденції розвитку легкої промисловості.
2. Розширення географії експорту компаній легкої промисловості.
Зокрема, протягом першої половини дискусійного дня учасники дізнаються:
- які нові тенденції та перспективи розвитку української легкої промисловості;
- про послуги та інструменти Export Promotion Office для МСП;
- які можливості Експортно-кредитного агентства;
- про легкі кроки до прибутку.
Спікери першого блоку форуму: Тетяна Ізовіт, президентка-голова правління Асоціації «Укрлегпром», Тетяна Міськова, в.о. директорки ДУ «Офіс з просування експорту», Лариса Луковіна, голова правління ПрАТ «Експортно-кредитне агентство», Іван Пустовіт, керівник практики ТОВ «Apple Consulting®», Олександр Чумаков, директор компанії «Все для швейного бізнесу Leg-prom».
«Українські виробники одягу, взуття та аксесуарів мають великий потенціал для
зростання, але багатьом не вистачає досвіду, знань, а досить часто – і операційної досконалості. Особливо в коронакризовий період відсутність швидкості та гнучкості реагування на коливання попиту боляче вдарила по виробникам. Вміння
максимально пришвидшувати потік від закупівлі сировини до продажу – це ключ до збільшення прибутку на своєму ринку і обов’язкова умова для виходу на зовнішні ринки», - зауважує керівник практики ТОВ «Apple Consulting®» Іван Пустовіт.
Під час другої частини форуму, присвяченої експортній практиці, чекаємо на виступи

Юлії Гатченко, засновниці Gatchenko Business Consulting, Миколи Ларіна, голови ради Асоціації експортерів і імпортерів, експерта у галузі міжнародної торгівлі, а також представників підприємств м. Кременчук.
Поговоримо про перші експортні кроки та експорт-2020 в умовах сучасних викликів для міжнародної торгівлі.

Нагадаємо, експортний форум у м. Кременчук ЦІПБ м. Запоріжжя організовує вже вдруге. Якщо минулого року захід був присвячений загальним питанням експортних відносин і розвитку зовнішньоекономічної діяльності МСБ, то цього року - орієнтований на підтримку експортних ініціатив підприємств текстильної галузі.

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32