ЗУСТРІЧ УКРАЇНСЬКОГО БІЗНЕСУ З НАДЗВИЧАЙНИМ ТА ПОВНОВАЖНИМ ПОСЛОМ УКРАЇНИ В ЯПОНІЇ

Япония14 липня 2020 року об 11:00 у Торгово-промисловій палаті України відбудеться зустріч українського бізнесу з Надзвичайним та Повноважним Послом України в Японії Сергієм Володимировичем Корсунським. Формат зустрічі - онлайн та офлайн.

Чому варто взяти участь в зазначеному заході?

- особисте знайомство з керівником дипломатичної місії України в Японії, який буде просувати інтереси національних ділових кіл на ринок Японії;

- отримаєте корисні прикладні матеріали, що стосуються роботи на ринку Японії, зокрема і каталог з контактами японських бізнес організацій;

- кожен матиме змогу презентувати продукцію чи послуги компанії іншим учасникам заходу;

- компанії зможуть особисто поставити запитання пану Послу та отримати відповідь (оскільки учасники матимуть доступ до онлайн Agenda (Порядок денний) заходу, кожен знатиме черговість своїх виступів та зможе слідкувати за оновленням списку учасників заходу протягом підготовчого періоду)

- протокол зустрічі з пропозиціями українських компаній до співпраці буде також донесений до відома партнерських організацій ТПП України в Японії.

Кількість місць та умови офлайн формату регламентовані (деталі зазначені в реєстраційній формі).

Он-лайн формат зустрічі відбудеться за допомогою системи ZOOM. Посилання в кімнату вебінару буде надіслано вам на пошту за день до події.

Програма зустрічі передбачає презентацію пана Посла, в якій будуть висвітлені найближчі перспективи та пріоритетні напрями українсько-японського економічного співробітництва, секцію Q&A та неформальне спілкування українських компаній з Сергієм Корсунським.

Секція питань та відповідей також включає представлення учасників зустрічі, час регламентований.

Передбачається, що в зустрічі також візьмуть участь експерти в сфері логістики та експортного консалтигу, а також представник ТПП України у Японії, з метою надання консультацій щодо роботи на згаданому ринку.

За результатами проведення онлайн-зустрічі українські компанії отримають можливість налагодити прямий контакт з Надзвичайним та Повноважним Послом України в Японії та інфомацію щодо практичної допомоги малому і середньому бізнесу під час здійснення експортно-імпортних операцій, каталог бізнес-асоціацій та ділових кіл Японії.

Початок заходу об 11:00.

Робоча мова заходу– українська.

Попередня реєстрація - обов'язкова.

Умови:

Вартість участі – 360 грн (вкл. ПДВ)

Вартість участі для членів ТПП України – 240 грн (вкл. ПДВ)

Контактні особа:

Анна Любима (+380955466509, Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.,Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.)

Акредитація ЗМІ - Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. . Прес-служба лишає за собою право відмовити у акредитації.

Компаніям, які прагнуть підвищити свою пізнаваність і презентувати свої продукти та послуги широкому загалу учасників і гостей зустрічі, пропонується можливість виступити партнером заходу.

РЕЄСТРАЦІЯ:

logo international trade centre 01