Про ефективність, теорію і практику продажу

1 116-17 червня на вебінарі, присвяченому технікам продажу, представники запорізьких компаній вдосконалювали власні професійні навички. Допомагала їм у цьому Ольга Свєтова, СЕО Olga Svetova COACHING CENTER, сертифікована тренерка бізнес-програм, професійна коучиня.

Захід реалізований Запорізькою торгово-промисловою палатою за проєктом «Антикризова платформа «Єднаємо бізнес Запорізького регіону – перемагаємо кризу разом!» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Дві головні теми вебінару:

- ефективні навички роботи менеджера з продажу;

- теорія і практика (інструменти) продажу.

Зокрема, спікерка розповіла про ефективність менеджера, навички самопрезентації і про те, що значить бути наполегливим. Учасники з’ясували, які дії треба виконувати на кожному етапі продажу, щоб угода була максимально ефективною та краще відпрацювати те чи інше заперечення.

Організатори дякують Ользі Свєтовій за корисний та цікавий захід, а всім учасникам – за активність, зацікавленість, питання та робочі дискусії!

Запорізька торгово-промислова палата разом з провідними українськими експертами реалізує серію безкоштовних навчально-консультаційних заходів для бізнесу за проєктом «Антикризова платформа «Єднаємо бізнес Запорізького регіону – перемагаємо кризу разом!» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру та за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Ознайомитися з повним переліком вебінарів:

Реєстрація обов’язкова за посиланням: https://forms.gle/Zt1twH8gKg5sToim7

Телефони для довідок: +380 (61) 233 -11-72, моб.: +380 (50) 484 1197

Програми вебінарів розраховані на представників мікро-, малого та середнього бізнесу Запорізької області, органи місцевого самоврядування, що працюють з бізнесом, громадські організації.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

zoom1606 2

logo international trade centre 01