Вебінари «Експорт після карантину» і «Транскордонна торгівля в КНР»

int 62 та 3 липня відбудуться вебінари на тему: «Експорт після карантину: як диверсифікувати ризики та на що звертати увагу», «Транскордонна торгівля в КНР - можливість оминути всіх посередників. Новий тренд експорту до КНР». Консультуватиме Євгенія Литвинова, Президент / CEO / Аналітикиня Клубу експортерів України.
Тривалість кожного вебінару: 1 година 30 хвилин. Початок об 11.00.

Заходи реалізуються Запорізькою торгово-промисловою палатою за проєктом «Антикризова платформа «Єднаємо бізнес Запорізького регіону – перемагаємо кризу разом!» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

2 липня учасники розглянуть:
1. Зміни у світі експорту, під час Сovid-19, та які світові тренди стануть невід'ємною частиною експортного світу
2. Диверсифікація ризиків, як розробити покрокову інструкцію для кожного бізнесу, базуючись на нових знаннях
3. До яких викликів потрібно бути готовими у разі повторного спалаху хвороби.

У програмі 3 липня:
1. Що таке транскордонна торгівля та чим вона відрізняється від звичайного гурту.
2. Особливості транскордонної торгівлі у КНР
3. Які затрати на експорт продукції таким чином.

Участь у вебінарах безкоштовна.

Реєстрація обов’язкова за посиланням: https://forms.gle/Zt1twH8gKg5sToim7

Телефони для довідок: +380 (61) 233 -11-72, моб.: +380 (50) 484 1197

Запорізька торгово-промислова палата разом з провідними українськими експертами підготувала серію безкоштовних навчально-консультаційних заходів для бізнесу, що реалізується за проєктом «Антикризова платформа «Єднаємо бізнес Запорізького регіону – перемагаємо кризу разом!» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру та за фінансової підтримки Європейського Союзу.
Програми вебінарів розраховані на представників мікро-, малого та середнього бізнесу Запорізької області, органи місцевого самоврядування, що працюють з бізнесом, громадські організації.
Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).
Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32